Trajanje rezultata estetskih tretmana

American fashion model Lily Aldridge stars in Bvlgari Fall Winter 2016 advertising campaign., Image: 303323954, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics

Neinvazivni tretmani brzo se provode, vrlo su učinkoviti i nakon njih se odmah možete vratiti uobičajenim aktivnostima. Rezultati koje pružaju prirodni su, a za ponovni učinak tretmani se mogu ponavljati. Trajnost rezultata varira od nekoliko mjeseci pa do potpuno trajnih. Donosimo vjekove trajanja nekih od najpopularnijih estetskih tretmana.

Botox

S obzirom na to da botox djeluje tako da onemogućuje mišićnu aktivnost i opušta mišiće, čime dolazi do smanjenja ili potpunog nestanka bora na licu, djelovanje botoxa uglavnom je nekoliko mjeseci, odnosno 3 – 6 mjeseci.

profimedia-0182582591

Dermalni fileri

Trajanje rezultata dermalnih filera ovisi o onome što se aplicira. Hijaluronski fileri mogu trajati 6 – 24 mjeseca, ovisno o gustoći i kvaliteti filera.

Lasersko uklanjanje dlačica

Dlake na tijelu laserom se mogu ukloniti trajno. Tretman je uglavnom pogodan za sve tipove dlačica i kože. U rijetkim slučajevima potreban je jedan tretman održavanja jednom u godinu ili dvije.

Pročitajte još i ...