Tri top tretmana za brzo zatezanje tijela prije blagdanskih partyja!

U svoju malu (fiktivnu) bilježnicu polako upisujete novogodišnje odluke – iduće godine sve ćete raditi s voljom i na vrijeme, nećete pridavati važnost sitnicama, ispeći ćete samo jedan kolač koji svi vole, nastavit ćete darivati one koji su osamljeni i u potrebi, skinut ćete tih mrskih par centimeta zbog kojih najdraža haljina izgleda kao da će raspuknuti na vama…

Imate još vremena dopisati sve svoje želje i planove, imate se vremena i predomisliti, ali imate vremena i neke odluke provesti u djelo već ove godine. Zapravo, sve s popisa. Dobra vijest je da vam oko ove zadnje možemo pomoći! Oblikovanje tijela i uklanjanje masnih naslaga danas je moguće različitim brzim tretmanima koji ne zahtijevaju vrijeme oporavka.

Predstavljamo vam najpopularnije tretmane oblikovanja tijela koji koriste različite tehnologije poput radiofrekvencije, ultrazvuka i kriolipolize ili smrzavanja masnih stanica. Na vama je da odabrete onaj koji vam najviše odgovara ili kombinirati nekoliko metoda za najbolje rezultate. Također, ne zaboravite dodati i zdrave životne navike u svoje novogodišnje odluke – one su ključne za dugoročno održavanje rezultata ovih tretmana.

Oblikovanje tijela i transformacija figure

Riječ je o jedinstvenom uređaju na tržištu koji omogućuje oblikovanje tijela i transformaciju figure. Veliki broj različitih električnih impulsa uzrokuje biostimulaciju i djeluje na duboka tkiva, uklanja masne stanice, zateže kožu i poboljšava tonus mišića.

Svojim posebno osmišljenim programima, uređaj je namijenjen svim regijama tijela i različitim potrebama, bilo da želite učvrstiti figuru, smanjiti opseg, zategnuti kožu, ukloniti celulit i masne naslage ili detoksicirati organizam. Ultratone DreamShaper kombinira učinkovite tehnologije – ultrazvuk, biostimulaciju, mikrostruju i lumiterapiju, koje pomažu u postizanju balansa tijela i gubitku kilograma. Tretman je dostupan u Konceptu 5 elemenata. 

Mikrovalovi koji tope masti i zatežu kožu

Ovaj inovativan i jedinstven tretman bazira se na mikrovalovima, takozvanim coolwaves, koji djeluju na masno tkivo i celulit te zatežu kožu, no pritom preskaču njezinu površinu i izravno targetiraju subdermalno tkivo. Mikrovalovi koriste frekvenciju od 2.45 GHz koju apsorbiraju adipociti, odnosno masne stanice.

Onda djeluje na vezivno tkivo i uspješno se rješava celulita, penetrira duboko u masne naslage te ih potiče na znojenje dok ne nestanu, a potiče i stvaranje novog kolagena koji utječe na zatezanje kože. Tretman je dostupan u poliklinikama Duduković & Kisić, Dermamed, Milojević, Bagatin, Sinteza i Mešter.

Coolsculpting – smrzava masnoće

CoolSculpting je iznimno popularan tretman u svijetu za neinvazivnu redukciju masnog tkiva koji djeluje na principu kriolipolize – jedinstvenom tehnologijom zamrzava i eliminira masne stanice. Naime, masne stanice ne vole hladnoću i na određenoj temperaturi će se jednostavno smrznuti – a kada se dogodi smrzavanje masnoća, tijelo će prirodno eliminirati mrtve stanice u roku od 3 mjeseca, što će rezultirati s do 27% nepovratnog smanjenja broja masnih stanica u tretiranom području.

CoolSculpting ili kriolipoliza nije primarno tretman za gubitak tjelesne težine, ali je efikasan za žene i muškarce sa zdravim prehrambenim navikama i aktivnim načinom života te vrlo siguran i učinkovit način za smanjenje viška masnoće bez potrebe za liposukcijom. Tretman je dostupan u poliklinikama Milojević, Bagatin i Sinteza.

Pročitajte još i ...