Umirujuća i obnavljajuća linija s kojom koža zacjeljuje nježno i brzo

Oštećenja kože mogu nastati uslijed brojnih čimbenika – izlaganja suncu, korištenja neprikladne kozmetike, mehaničkih oštećenja poput agresivnih tretmana, ali i kao posljedica depilacije, tajnog makeupa te u pravilu – nakon tetoviranja.

Svako oštećenje kože trauma je koja zahtijeva određeno vrijeme oporavka, a ovisno o težini oštećenja, oporavak može trajati od nekoliko dana pa sve do nekoliko tjedana ili čak mjeseci.

Zacijelite oslabljenu kožu brzo, nježno i bezbolno

Želimo li ubrzati proces cijeljenja, dermatološke su preporuke jasne – potrebno je koristiti specijalizirane proizvode koji ubrzavaju cijeljenje i time indirektno poboljšavaju rezultate, jer sprječavaju upale, infekcije i komplikacije u procesu zarastanja.

Osim toga, korištenjem specijaliziranih posttretmanskih proizvoda, koža će biti elastičnija, što je posebno važno nakon izrade tetovaže – kako bi svaki milimetar vašeg novog ukrasa tijekom zarastanja dobio adekvatnu količinu njegujućih sastojaka.

Želimo li idealan rezultat, tetovaže moramo pravilno njegovati

Tetovaže su znak osobnosti, komadić umjetnosti na našoj koži kroz koju izražavamo kreativnost i individualnost. No, kako bismo mogli neometano uživati u našim tetovažama bez mogućih komplikacija i upala te se izlagati sunčevih zrakama potrebno ih je pravilno njegovati.

A-DERMA još od 2015. godine pomaže kod problema s brzim obnavljanjem oslabljene kože, kao i kod sprečavanja stvaranja ožiljkastih tragova sa svojom EPITHELIALE A.H linijom.

U liniji se nalazi nekoliko proizvoda: Ultra umirujuća obnavljajuća krema, Zaštitna obnavljajuća krema SPF 50+ te Duo Massage masažno gel ulje.

Dugotrajno umiruju i ubrzavaju obnovu kože

Najveća zvijezda linije svakako je ULTRA UMIRUJUĆA OBNAVLJAJUĆA KREMA, koja se preporučuje koristiti nakon površinskih dermatoloških postupaka i za površinska epidermalna stanja koja mogu ostaviti ožiljkaste tragove poput tetovaža.

Ova formula sadrži 94 % sastojaka prirodnog podrijetla i jamči trostruko djelovanje: hidrira i promovira brzo i estetsko obnavljanje kože, zatim pomaže smanjiti pojavu tragova na koži te trenutačno i dugotrajno umiruje neugodne senzacije na koži.

Sve to zahvaljujući prirodnom ekstraktu mačje kandže koji ima umirujući učinak i ekskluzivnom djelatnom sastojku Cicahyalumidu® koji promovira obnavljanje gornjih slojeva kože i djeluje protiv tragova.

Ova je obnavljajuća krema ispitana nakon pilinga, laserskih tretmana i na reepiteliziranoj tetoviranoj koži.

Zaštita od sunca posebno je važan korak

S obzirom na to da je zaštita od sunca jedan od najvažnijih koraka u procesu obnavljanja kože, u liniju se nalazi i ZAŠTITNA OBNAVLJAJUĆA KREMA SPF 50+, namijenjena za njegu i zaštitu oslabljene kože nakon površinskih dermatoloških postupaka te za površinska epidermalna stanja rizična za razvoj suncem izazvanih hiperpigmentacija.

Formula koja istovremeno pomaže u obnovi kože i štiti je od štetnih UV zraka omiljena je i među dermatolozima. Promovira obnavljanje kože, smanjuje crvene i smeđe tragove (hiperpigmentacije nakon ožiljaka), trenutačno umiruje i štiti tijekom svakodnevnog UV izlaganja. S obzirom na to da ne sadrži parfeme i bojila te je nekomedogena, prikladna je za korištenje i na vrlo oštećenoj i osjetljivoj koži. 

Lako se nanose i brzo upijaju

EPITHELIALE A.H ULTRA kreme mogu se nanositi direktno na oštećenu kožu. Posebno je razvijena tekstura za lako nanošenje i brzo upijanje, namijenjena svim tipovima oslabljene kože te svim uzrastima. Može se nanositi na cijelo lice i tijelo te vanjska intimna područja. Neovisno o stanju kože i podrijetlu ozljeda te radi li se o sitnim porezotinama, tetovažama ili posljedicama površinskih dermatoloških tretmana (laserski zahvati, pilinzi, krioterapija itd.)

Upravo kozmetički preparati koje koristimo na koži u danima, tjednima i mjesecima nakon tretmana mogu napraviti razliku između dobrog i vrhunskog rezultata, a više informacija o A-DERMA proizvodima saznajte OVDJE.  

Inspiraciju za fotografije proizvoda unutar EPITHELIALE A.H linije A-DERMA je pronašla u očaravajućem Tree Elements resortu i sestrama Ercegović, Ivonom i Anom, vlasnicama ovog jedinstvenog mjesta, gdje se savršeno isprepliću netaknuta priroda, potreba za održivošću i putovanjima.

Fotografije: Andrea Filipović, Mulder Art.

Pročitajte još i ...