Estetski kirurzi: ovo su najbolji uređaji za zatezanje lica i vrata kod kuće

Borba protiv starenja nikad nije bila lakša nego danas. Od mnoštva kozmetičkih proizvoda s anti-age učinkom, do kozmetičkih i estetskih tretmana, invazivnih i neinvazivnih zahvata, svijet estetske medicine i kirurgije nikad nije pružao više. U tom obilju mogućnosti, može se često javiti i dvojba oko izbora načina pomlađivanja – kirurški zahvat ili manje invazivni tretman?  Međutim, odlučiti se krenuti pod nož ili neki invazivni zahvat nije lako.

Rješenje dvojbi nam je često nadohvat ruke. Sustavnom njegom kože i tretmanima možemo odbaciti ili bar odgoditi odlazak kod kirurga. Rješenje problema mogu nam ponuditi uređaji za zatezanje lica i vrata u udobnosti vlastitog doma.

Smjestite se ugodno u naslonjač, pustite si omiljenu seriju i uživate u tretmanu – dobro zvuči, zar ne?

Sigurno se pitate kako funkcioniraju ti uređaji, djeluju li te mogu li ako ne zamijeniti, onda barem odgoditi odlazak na estetske tretmane ili pod nož?

U našem Estetica Premium Product 2024 natječaju, u kategoriji Najbolji anti-age uređaj za lice i vrat nominirana su 2 uređaja koja funkcioniraju na principu mikrostruje. Nominirani proizvodi su među najboljima na tržištu, a testirat će ih stručni žiri sastavljen od renomiranih hrvatskih estetskih kirurga. OVDJE pogledajte sve kategorije i nominirane proizvode u ovogodišnjem Estetica Premium Product natječaju.

Kako funkcionira tretman mikrostrujom kod kuće?

Nakon što je postalo jasno da mikrostruja daje izuzetan lifting lica, industrija ljepote je brzo integrirala mikrostruju u svoje tretmane. Iako u posljednje vrijeme više čujemo o njoj, zapravo se počela koristiti još u 80-ima prošloga stoljeća, i to za stimulaciju mišića kod ljudi s raznim zdravstvenim stanjima.

S godinama naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bioelektrične struje koju proizvodi naše tijelo. To dovodi do opuštene kože, narušenih kontura lica i pojave mrskih nam bora.

Mikrostruja je električna struja niske frekvencije, koja kad je u kontaktu s vašom kožom, doslovno teče kroz mišiće te ih tako trenira da se zategnu. To ujedno znači i da mikrostrujni uređaji ne djeluju površinski, već “glancaju” mišiće, što daje brze, ali ne privremene rezultate, već one dugoročne koje su pravi sinonim za anti-aging.

Iako na prvu djeluje kao nešto za što biste trebali zakazati tretman, zapravo je sigurno i vrlo učinkovito tretman mikrostrujom raditi kod kuće. Mikrostruja nije bolan tretman, jedino što se mogu osjetiti sitni trnci na koje se naviknete i nisu nelagodni. Uređaji za tretman kod kuće koriste niži električni naboj, tako da su sigurni za korištenje.

Liftmie Premium Beauty Roller masažer za lice s mikrostrujom 

Liftmie Premium Beauty Roller inovativni je masažer za lice s mikrostrujom. Riječ je o valjku koji je vrlo popularan u Japanu, a koji poboljšava i podiže vašu kožu kako bi joj udahnuo svježinu i mladost.

Jedinstveni dizajn u obliku slova Y pruža masažu kože koja zateže lice, ubrzava cirkulaciju i pomaže koži da povrati svoju vitalnost i elastičnost, čime se odgađa starenje kože.

Ovaj jedinstveni uređaj za ljepotu također može doprinijeti tjelesnom i mentalnom opuštanju te otklanja umor.

Masažer za lice Liftmie Premium Beauty Roller idealan je beauty uređaj za lifting, učvršćivanje i podizanje tonusa lica. Na ručki se nalazi solarna ploha koja može stvoriti mikrostruju tijekom korištenja. Nije potrebno dodatno punjenje ili baterija. Mikrostruja ubrzava cirkulaciju krvi, potiče metabolizam, vraća koži vitalnost i elastičnosti.

 

Rio Facelift Tone anti-age uređaj za lifting lica

Doživite toniranje i učvršćivanje kože protiv starenja pomoću tonera za lice – Rio Facelift Tone anti-age uređaj za lifting lica .

 

Dizajniran za pružanje mikrostrujne stimulacije i umirujuće topline, Face Lift & Tone odmah revitalizira vašu kožu, ostavljajući blistavi i mladenački sjaj. Oprostite se od finih linija, bora i dosadne opuštene kože jer ovaj izvanredan uređaj pomlađuje i obnavlja vaš ten svojom naprednom EMS tehnologijom.

Postignite zapanjujuće podizanje lica i poboljšani tonus kože pomoću mikrostrujne tehnologije. Odaberite jednu od 3 razine intenziteta kako biste prilagodili uređaj koži.

Mikrostrujna stimulacija smanjuje pojavu finih linija i bora. Umirujuća toplina povećava opskrbu kisikom i hranjivim tvarima za pomlađivanje kože.

Koji će uređaj pobijediti nakon testiranja stručnog žirija? Saznat ćemo za nekoliko mjeseci!

Pročitajte još i ...