Stigao je dugo očekivani ljetni hit kultnog Narcisa Rodrigueza

Svaki zaljubljenik u mirise Narcisa Rodrigueza složit će se s tvrdnjom kako svoju mirisnu punoljetnost definitivno može zahvaliti ovom divnom Amerikancu kubanskih korijena. Otkako je, naime, prije 18 godina “lansirao” For Her razmazio nas je mirisnim uratkom kojemu bilo koji parfem teško može konkurirati.

Narciso Eau de Parfum Poudrée razmazio nas je tako mješavinom latica bijelog jasmina i bugarske ruže, Eau de Parfum Ambrée osvojio egzotičnim cvjetovima tiaré, cvijeta naranče i ylang-ylanga, a Narciso Eau de Parfum Rouge očarao nas je živahnim buketom bugarske ruže i irisa. Sada nam stiže divota zvana Narciso Eau de Parfum Cristal, koja nastavlja posvetu zavođenju novom pričom o unutarnjem svjetlu i prirodnoj privlačnosti. 

Narciso Cristal je najavljen kao “sjajni i adiktivni miris, hommage blistavoj ženstvenosti, koji odražava unutrašnju svjetlost Narciso žene, baš kao što aspekti kristala zrače svjetlošću otkrivajući njegovu prirodnu ljepotu”. Iza mirisa stoji Natalie Gracia-Cetto, koja kaže kako parfem utjelovljuje sve kodove brenda Narciso Rodriguez. 

“Narciso Eau de Parfum Cristal inspiriran je konceptom ‘olfaktivne ekstimnosti’. Ukratko, sve više žena želi istaknuti osobnost i biti zapaženo prije svega zbog sebe. Traže fluidnost, čitljivost, minimalizam, mekoću, chic bez napora, a ponajviše autentičnost. Ideja nije da vas parfem transformira, već da mu jednostavno dopustite da se kroz vas izrazi. Moja vizija je bila kreirati miris koji će izvući unutrašnju svjetlost žene, i potaknuti da zrači njenom prirodnom ljepotom i senzualnošću. Za mene je to savršena definicija Narciso Rodriguez mirisa”, opisuje Natalie Eau de Parfum Cristal, koji uvodi i novi standard prirodnosti, s više od 85% sastojaka prirodnog porekla. 

“Čvrsto vjerujem kako klasici sutrašnjice također moraju biti svjesni prirode. Kao parfimeri, imamo priliku kreirati mirise sa sastojcima koji troše manje energije i manje resursa te imaju manji štetni utjecaj na okolinu”, kaže Gracia-Cetto, koja je uzela u obzir sve te principe pri odabiru ključnih sastojaka mirisa. Izabrala je tako etički bergamot iz Italije i notu ruže dobivenu novim procesom destilacije, koji obnavlja mirisne komponente iz destilacijske vode kako bi se stvorila cvjetna nota koja evocira miris svježe ruže. 

Kako se miris budi, svjetlucava aureola blistavog bergamota obasjava meke latice rascvjetanog cvijeća, bujni buket ruža i bijelih cvjetnih akorda. Miris se postepeno razvija s ikoničnim srcem mošusa, nepogrešivim potpisom Narciso mirisa. Mošus je pojačan elegantnim drvenim i jantarnim aspektima senzualnog cedra i kašmerana, koji mu daju misterioznost.

Nizozemski model Laurijn Bijnen, savršeno utjelovljuje tu blistavu ženstvenost i tajanstvenost, a mirisne kapljice ulivene su u prepoznatljivu bočicu u svom najčišćem obliku. 

Pročitajte još i ...