Revolucionarni proizvod za “glow effect” kože od danas na tržištu

Neujednačen ten, hiperpigmentacije i koža bez sjaja problemi su kože koji muče većinu žena i počinju se javljati čak i prije tridesete godine. Osim prekomjernog izlaganja suncu koje izaziva mrlje na koži, razlozi kože bez sjaja su i dehidracija, prehrana, ali i nedostatak sna i stres.

20170829_193325

Vitamin C –saveznik prekrasne kože

Tajna prekrasne kože, slažu se dermatolozi, krije se u vitaminu C. Ovaj moćni antioksidans djeluje u sintezi kolagena koji je zaslužan za mladolik izgled kože, istovremeno smanjujući fotooštećenja kože nastala djelovanjem UV zraka, a njegovo antioksidativno djelovanje pomaže u očuvanju kože od slobodnih radikala.

Vitamin C ubrzava staničnu obnovu, što znači da se koža lakše obnavlja i bori s vidljivim znakovima umora. Potičući sintezu kolagena čuva elastičnost kože te se bori protiv oštećenja uzrokovanih oksidacijskim stresom. Kao nezaobilazan dio njege, za očuvanje mladolike kože i „glow effecta“, proizvodi s vitaminom C preporučuju se već nakon 25. godine.

Lijepa koža uvijek je u modi – Liftactiv Fresh Shot predstavljen je na jučerašnoj reviji eNVy Rooma čiji je naglasak bio upravo na „glow“ efektu.
Vichy tim. Lijepa koža uvijek je u modi – Liftactiv Fresh Shot predstavljen je na jučerašnjoj reviji eNVy Rooma čiji je naglasak bio upravo na „glow effectu“.

Doza svježine za savršeni „glow effect“

Prepoznajući važnost vitamina C i njegove blagodati u njezi kože, Vichy je predstavio novi revolucionarni antioksidacijski tretman protiv umornog izgleda kožeLiftactiv Fresh Shot. Vichyjeva „doza svježine“ sadrži 15 posto čistog vitamina C i fragmentiranu hijaluronsku kiselinu.

Dr. Željana Bolanča i Antonija Blaće na predstavljanju Vichy Fresh
Dr. Željana Bolanča i Antonija Blaće na predstavljanju Vichy Liftactiv Fresh Shot proizvoda u Vichyjevom #MySkinFreshShot corneru

Vitamin C nezamjenjivi je vitamin za glatku, sjajnu i blistavu kožu. Vichy Liftactiv Fresh Shot sadrži antioksidanse koji neutraliziraju oštećenja koja svakodnevno nastaju na koži uslijed djelovanja UV zračenja, pušenja i štetnih tvari iz okoliša. Osim toga, vitamin C neophodan je u sintezi kolagena što ovaj proizvod čini idealnim anti-aging saveznikom u borbi protiv starenja“, otkrila nam je dr. Željana Bolanča, spec. dermatovenerologije.

Vichyjev novi antioksidacijski tretman protiv umornog izgleda kože nezamjenjiv je u svako godišnje doba – najmoćniji sastojci za obnovu kože dokazano umanjuju sitne bore i znakove umora, a koža u trenu postaje boljeg tonusa i učvršćena, baš kao da ste joj osigurali dozu svježine. Energizirajući učinak je trenutačan, a nakon 10 dana tretmana koža je oporavljena, odmorna i blistava. Požurite po svoju dozu svježine jer je ovaj must have proizvod za prekrasnu kožu na tržištu od danas.

Pročitajte još i ...