YSL Beauty predstavio novog globalnog ambasadora

YSL beauty nedavno je predstavio svog novog globalnog ambasadora svog novog mirisa MYSLF. Riječ je o američkom glumcu Austinu Butleru koji je utjelovio Elvisa Presleya u biografskom filmu Elvis.

 “Čast mi je što sam pozvan da se pridružim YSL beauty obitelji. Tijekom posljednjih nekoliko godina razgovarao sam s ljudima koji su poznavali gospodina Saint Laurenta. Bio je autentičan, bio je buntovnik i to volim kod njega. Osjećam se privilegiranim što sam dio baštine koju je on pokrenuo”, izjavio je ovom prilikom Austin Butler.

Jedan od najhvaljenijih glumaca svoje generacije, američka zvijezda u usponu već je surađivao s nekima od najprestižnijih redatelja kao što su Quentin Tarantino, Baz Luhrmann, Jim Jarmusch, a sada i sa Jeff Nichols i Denis Villeneuve za nadolazeći film “Bikeriders” i drugi nastavak filma “Dune”. Njegova izvanredna izvedba u filmu “Elvis”, nominiranom za Oscara pokazala je njegovu jedinstvenu sposobnost portretiranja složenog, uvjerljivog lika – i kao čovjeka i kao legende. Njegove tri godine napornog rada prepoznate su nominacijom za Oscara, uz Zlatni globus i nagradu BAFTA za najboljeg glumca.

Austin Butler u potpunosti prihvaća sve aspekte svoje osobnosti i ono što jest. Nježan i autentičan. Samopouzdan, ali pristupačan. Jednostavan, ali kompleksan. Nitko nije mogao tako istinski utjeloviti novi MYSLF miris i biti autentičniji glas YSL beauty vizije moderne muževnosti, poručili su iz YSL Beautyja.

 “U potrazi za figurom koja bi utjelovila YSL beauty viziju nove muževnosti, nije mogao postojati bolji izbor za nas od Austina Butlera. I kao umjetnik i kao ljudsko biće, on utjelovljuje vrijednosti koje izražava naš brend kroz MYSLF, moderan prikaz onoga što znači biti muškarac. Biti onaj koji prihvaća sve aspekte svoje osobnosti, priznaje svoju individualnost i velikodušnost, bez pardona. Zbog toga s ponosom možemo predstaviti Austina Butlera kao najnovijeg ambasadora YSL beauty mirisa”, izjavio je Stephan Bezy, međunarodni generalni direktor, YSL beauty.

Kampanja za novi YSL muški miris prava je filmska eksplozija – susret između dva sjajna, nagrađivana mlada talenta na njihovom prvom reklamnom projektu ikada – Austin Butler i dobitnica Zlatne palme za Titane, Julia Ducournau, jedna je od najperspektivnijih redateljica svoje generacije poznata po snažnim i realističnim slikama. Kampanju za tisak fotografirao je Gray Sorrenti, fotograf iz New Yorka te ni on nije krio oduševljenje suradnjom s Austinom Butlerom.

Pročitajte još i ...