Za najzahtjevniju koži birajte Avène Intense Protect 50+

Prvo i osnovno ljetno pravilo znate – nigdje bez kreme sa zaštitnim faktorom. I čini se da većina nas ne zaboravlja nanijeti kremu za sunčanje tijekom toplinskog vala ili dok se sunčamo. Kako bismo vam olakšali pretragu, sastavili smo popis od najboljih od najboljih.

Intense Protect 50+ linija prilagođena je najekstremnijim uvjetima sunčeve svjetlosti, kao i najosjetljivijim tipovima kože, otporna je na vodu i znoj. Učinkovito i sigurno štiti sve tipove kože koji su najranjiviji na suncu: bebe, djecu, trudnice, osobe s vrlo svijetlom kožom, onkološke bolesnike tijekom ili nakon završene terapije, kožu s ožiljcima….

Avène Fluid SPF 50+  nudi dnevnu zaštitu od sunca ultra širokog spektra. Idealan je za normalnu do mješovitu/osjetljivu kožu lica. Njegova lagana tekstura omogućuje upijanje u samo 3 sekunde i ostavlja nevidljiv i nemastan završni sloj na koži, što ga čini izvrsnom podlogom za make-up. Neprimjetan je, voootpopran i koristi se za lice i vrat.

Avène B-Protect SPF 50+ sadrži inovativnu 3 U 1 formulu koja osigurava UV zaštitu, štiti kožu od vanjskih agresija, te poboljšava ten. Zahvaljujući svojoj promjenjivoj teksturi, tijekom nanošenja oslobađaju se mikroinkapsulirani pigmenti, i tada se njegova bijela tekstura pretvara u nježno obojenu teksturu koja daje blistav i svjež ten. Koristi se za lice i vrat te pruža optimalnu zaštitu od UVB i UVA zraka zahvaljujući ekskluzivnoj kombinaciji Sunsitive® zaštite. Bogata Avène termalnom izvorskom vodom, suptilno obojena tekstura pretvara i oslobađa mikrokapsulirane pigmente u blistav i svijetao ten, pa može poslužiti i umjesto krema u boji i pudera.

Sprej za zaštitu od sunca SPF 50+, zahvaljujući novom OPEN/STOP sustavu, ima mlaznicu spreja koja se sada može uvući. Praktičniji je za svakodnevno korištenje i manje škodljiv za okoliš. Zahvaljujući novoj hidratantno-zaštitnoj teksturi, Sprej za zaštitu od sunca SPF 50+ osigurava trenutačnu i dugotrajnu ugodu uz 6-satnu hidraciju. Patentirani fotozaštitni kompleks sadrži samo 4 fotozaštitna filtra za vrlo visoku zaštitu kože od širokog spektra UVB-UVA zraka; dugotrajnu, stabilnu i učinkovitu zaštitu uz optimalnu toleranciju kože.

Sve Avène proizvode možete  pronaći u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

Pročitajte još i ...