Idealno rješenje za ravan trbuh i zategnute noge

Uz dostignuća estetske medicine, gubitak centimetara, uklanjanje tvrdokornog masnog tkiva, smanjenje celulita i zatezanje kože postalo je moguće pomoću hladne laserske zrake.

Zerona hladni laser neinvazivni je laser za oblikovanje tijela kojim se uklanja masno tkivo i smanjuje obujam tretiranog područja. Tretman se provodi pomoću laserskih dioda koje se postavljaju na područja koja se želi tretirati. Hladna laserska zraka stvara poru na masnoj stanici kroz koju se izlučuje njezin sadržaj te potom odlazi iz tijela kroz limfu i mokraćni sustav. Zato je nakon tretmana preporučljiva limfna drenaža kako bi se postigla ravnoteža tekućina u organizmu i potaknulo tijelo da se brže pročisti.

Izvor: Poliklinika Bagatin
Izvor: Poliklinika Bagatin

Tretman Zerona hladnim laserom vrlo je učinkovit na svim područjima na kojim se nalazi višak masnih naslaga, bilo da se radi o stražnjem dijelu ruku, trbuhu, koljenima, gornjem i donjem dijelu leđa, unutarnjim i vanjskim preponama, stražnjici, struku ili muškim prsima. Tretman traje 30 minuta, a preporuča se provođenje šest tretmana tijekom dva tjedna.

S obzirom na to da dubinski razbija masne stanice, tretman je idealan za osobe koje imaju višak masnih naslaga i celulita, kao i za osobe koje imaju problema s prekomjernom tjelesnom masom i žele izgubiti suvišne centimetre. Već nakon nekoliko tretmana rezultati su fantastični, što se najbolje uočava po značajanom gubitku centimetara u obujmu. Zdravom prehranom i vježbanjem rezultati ostaju dugotrajni.

Pročitajte još i ...