3 proizvoda koji će ukloniti bore oko očiju!

Oči su naš prozor u svijet. Prema očima puno toga možemo saznati o osobi, je li se naspavala, je li plakala, je li sretna ili pak tužna. Upravo zato prema očima moramo pokazati dužno poštovanje, ali nikako ne zanemariti brigu za područje oko njih. Točnije, tanke kože koja uokviruje naše oči, još točnije, kožu ispod oka, i onu s vanjske strane.

Podočnjaci su jedni od najvećih neprijatelja dobrog izgleda, jer najčešće odaju dojam iscrpljenosti i umora. Pa čak i kada jesmo i umorne i nenaspavane – definitivno ne želimo tako izgledati! Upravo zato donosimo vam pregled najboljih krema za područje oko očiju. Kako bi to nježno područje s iznimno tankom kožom mogli njegovati onako kako zaslužuje!

Filorga OXYGEN GLOW EYE

Ova zaglađujuća krema području oko očiju vraća blistavost ujedno ga revitalizirajući, hidrirajući i detoksicirajući. Idealno je rješenje za umorne oči, tamne podočnjake, dehidriranu kožu i sitne bore jer zaglađuje i revitalizira te trenutačno vraća sjaj.

Karakterizira je dvostruki učinak: dugoročno djelovanje za savršenu kožu bez mana zahvaljujući super-skin boosting faktorima: oksigenirajućem boosteru (energetizira), hijaluronskoj kiselini (popunjava i zaglađuje) te L-enzimu (detoksicira). Drugi je efekt trenutačno pojačano djelovanje zahvaljujući photoperfector-HD tehnologiji koja sadrži optičke soft-focus pigmente i tetrapeptid koji smanjuje podočnjake.

Dermalogica BioLumin-C Eye Serum

Ovaj se proizvod bazira se na dva moćna i vrlo stabilna oblika vitamina C koji učvršćuju i zaglađuju kožu i vraćaju joj sjaj, no formula je dovoljno nježna da štiti, njeguje i obnavlja najosjetljivije područje lica.

 

Kombinacija sastojaka pomaže ovom laganom serumu da prodre duboko u kožu i ondje uspješno zaustavi proces starenja, a ekstrakt bijele drhtalice (Tremella fuciformis), gljive koja predstavlja novi hit u industriji ljepote, hidrira i oživljava kožu.

Teoxane R[II] Eyes

Teoxane R[II] Eyes krema za područje oko očiju spaja formulu laboratorija Teoxane koja se bori protiv znakova starenja s aktivnim sastojcima koji pridonose borbi protiv znakova umora, a razvijen je isključivo za područje oko očiju. Nakon prve primjene natečenost ove delikatne regije smanjena je za 10 posto, dok su podočnjaci ublaženi za 7 posto. Bore su popunjene, linija očiju ujednačena, a pogled svjetliji i blistaviji.

I pakiranje je iznimno: ovaj će se roll on svidjeti poklonicima praktičnog i inovativnog dizajna. Proizvod sadrži novu generaciju hijaluronske kiseline – elastičnu hijaluronsku kiselinu koja iznimno hidrira kožu – a u kombinaciji s drugim aktivnim tvarima osigurano je i poticanje mikrocirkulacije. Koža nakon aplikacije postaje glatka i blistava, a natečenost očiju vidno je smanjena.

Pročitajte još i ...