Najpopularniji anti-age tretmani Poliklinike Bagatin

Čak i ako se možete pohvaliti odličnim genima i mnogo mlađim izgledom od stvarnih godina, promjene na licu povezane s godinama neizbježne su, a znakovi starenja čekaju svakoga od nas. Vlastite godine svakako treba slaviti, prigrliti ih i uživati u onome što one nose, no može ih se i malo usporiti kada je u pitanju koža lica, vrata i dekoltea.

Lasersko pomladivanje_Ecija Ojdanic

Najobuhvatnija anti-age ponuda u Hrvatskoj

Neinvazivne opcije pomlađivanja raznolike su i brojne te se nudi velik broj anti-age tretmana koji zamjenjuju kirurške zahvate. Paletom od preko 60 anti-age tretmana koje izvodi tim estetskih kirurga, dermatologa i medicinskih kozmetologa u Poliklinici Bagatin popravljaju teksturu, tonus i elastičnost kože, stimuliraju stanične mehanizme odgovorne za obnovu tkiva, smanjuju pore, reduciraju hiperpigmentaciju, brišu bore. Ukratko, brišu godine…

Reviderm tretman_Kristina Ukalovic i Ivana Husar Mlinac

Njihove ambasadorice, Ecija Ojdanić, Ana Begić Tahiri i Ivana Husar Mlinac, zaštitna su lica anti-age kampanje pod geslom „Pokažite ljepšu stranu iskustva“ kojom se pozivaju žene da postave neke nove imperative ljepote koje će, uz svakodnevne obveze, marljivo njegovati. Ove dame svoju lijepu, njegovanu i mladoliku kožu lica mogu zahvaliti upravo redovitim odlascima na anti-age tretmane. Odabirom svojih omiljenih, ujedno i najpoznatijih tretmana pomlađivanja, odlučne su u naumu da pokažu tu ljepšu stranu svojih bogatih karijera, unatoč nekoliko desetka tisuća sati provedenih na pozornicama.

Najpopularniji tretmani u Poliklinici Bagatin svakako su Juvéderm hijaluronski dermalni fileri te terapija Vistabelom koji ne ugrožavaju prirodnost lica i mimiku, već, dapače, gode koži, hidratiziraju je, pomlađuju i čine zamamnom. Tretmanom laserskog pomlađivanja zateže se koža lica, uklanjaju se sitne kapilare i reduciraju mrlje na koži, dok se Med Visage ultrazvučnim tretmanom u kombinaciji s Reviderm Skin Peeler mikrodermoabrazijom, još jednim top odabirom ambasadorica, zateže opuštena koža, popunjavaju bore te vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea.

Fileri_dr. Tomica Bagatin i Ana Begic Tahiri

Renew lift – revolucionarni uređaj za lifting lica

U Poliklinici Bagatin svoju su bogatu paletu anti-age usluga upravo zaokružili najnovijim tretmanom koji ima gotovo jednake učinke kao kirurško pomlađivanje.

Najnoviji uređaj za lifting lica na hrvatskom tržištu – Renew lift omogućava nekirurško zatezanje i učvršćivanje kože lica, vrata, dekoltea i tijela s gotovo jednakim rezultatima kakvi se dobivaju kirurškim zahvatom, s trajanjem do dvije godine. Eliminiraju se bore na čelu, podižu obrve i obrazi, ublažavaju nazolabijalne bore i proširene pore te korigiraju i učvršćuju podočnjaci.

Renew lift tretman_dr. Jolanda Kanizaj Rajkovic

Tehnologijom fokusiranog ultrazvuka visokog intenziteta (HIFU) kontrolirano se zagrijava tkivo na određenoj dubini unutar kože gdje dolazi do pokretanja regeneracijskog procesa i stvaranja kolagena.

Visia_Kristina Ukalovic i Ivana Husar Mlinac

Cjelovit i individualan pristup

Uz različite tehnologije i pristupe njezi kože lica, stvara se idealan program te se na taj način postižu najbolji i, još važnije, dugotrajni rezultati. Prije svakog tretmana preporuka je napraviti VISIA profesionalnu analiza kože lica, kojom se dobiva individualan i detaljan uvid u stanje i problematiku kože. Najmodernija tehnologija omogućava definiranje idealne kombinacije tretmana za svakog pojedinog klijenta.

Pročitajte još i ...