Apivita obilježila Svjetski dan pčela!

Kada je značenje tvog imena “život pčela”, potpuno je logično da je svjetski dan ovih divnih opnokrilaca, koji su nezamjenjiva potpora našem eko sustavu, prilika za slavlje, okupljanje prijatelja i male lekcije o ulozi pčela. Grčka prirodna linija kozmetike Apivita, inspirirana pčelinjim proizvodima i ekstraktima biljaka, upravo je to i učinila na predivnoj lokaciji koja je poslužila kao savršena kulisa za druženje. 

Apivita u svaki svoj proizvod ugrađuje strast, vrijednosti i viziju ljepote koja poštuje prirodu i ljude te promiče etički i zeleniji način poslovanja, razmišljanja, života i poduzetništva. Kao društveno odgovorna korporacija, koja nudi učinkovita rješenja za ljepotu lica, kose i tijela, bazirana je na pčelinjim proizvodima, ekstraktima jedinstvenih grčkih biljaka, organskim eteričnim uljima te vrhunskoj patentiranoj tehnologiji.

Međutim, Apivita nisu samo proizvodi, nego životni stil, način razmišljanja i visoke vrijednosti. Osim što je brend koji iznimno puno ulaže u edukaciju mlađih o važnosti pčela i njihovoj ulozi u zaštiti prirode i čovječanstva, Apivita se pridružila i globalnoj mreži “1% za planet” dajući izravno 1% prihoda globalnoj organizaciji koja štiti pčele i biološku raznolikost. Također, važno je istaknuti kako posjeduje certifikat “B Corp” i na temelju toga spada u jednu od tri najbolje tvrtke na svijetu kad je riječ o zaštiti okoliša te ispunjava najviše standarde društvene i ekološke učinkovitosti, javne transparentnosti i pravne odgovornosti. 

Zaštitite prirodu kako to radi Apivita

Kao što smo rekli na početku, ovaj događaj bio je prilika da se prisutni dodatno educiraju o ulozi pčela i njihovom nezamjenjivom doprinosu očuvanju biodiverziteta. Za vrijeme eventa uzvanici su sudjelovali u sadnji cvjetnog mixa, savršenoj hrani za vrijedne pčelice. Sadnje sjemena bila je podsjetnik na to koliko je uloga svakog pojedinca važna u očuvanju prirode te kako svaka biljka može pridonijeti očuvanju pčelinjih staništa i osigurati im dovoljno hrane za opstanak.

Pročitajte još i ...