Pune usne bez filera: vrhunski brend ima savršenu ponudu za Dan žena

Nanosite omiljeni crveni ruž, pažljivo iscrtavate rubove usana, korigirate sitne nesavršenosti na njima, i jedino što vam nedostaje je – malo punoće?

Učinak dermatoloških tretmana kod kuće

Senzualne, voluminozne usne san su većine žena, a tek se rijetke sretnice mogu pohvaliti prirodno putenim usnama ujednačenog volumena koje ispod svakog ruža izgledaju izvrsno…

Dok se brojne dame danas odlučuju usne popuniti hijaluronskim filerima, mnoge traže druga rješenja – ona koja će moći koristiti sami kod kuće. A upravo je takav proizvod kreirao ugledni američki brend vrhunske anti-age kozmetike Dr. BRANDT. I sam osnivač brenda, dr. Fredric Brandt bio je renomirani estetski dermatolog koji je neprestano isticao parolu: „Take the doctor home“, odnosno – povedite liječnika kući. Takav je pristup rezultirao kreiranjem vrhunskih dermokozmetičkih formula koje su učinke poput profesionalnih tretmana donosile direktno u domove milijuna zadovoljnih korisnika diljem svijeta.

Formule nastale kao rezultat dermatološke prakse

Koliko često i sami odlazite u kozmetičke salone na omiljene tretmane te – koliko na njih trošite novca i vremena? Dr. BRANDT skincare proizvodi pružit će vam isto što i brojni kozmetički tretmani, no u udobnosti vašeg doma i uz bitnu uštedu.

Inspiriran ženama i muškarcima diljem svijeta koji se bore s raznim kožnim problemima poput proširenih pora, akni, crvenila, svih vrsta hiperpigmentacija ili jednostavno, žele dobar anti-age skincare proizvod, Dr.BRANDT skincare revolucionarni laboratorij doskočio je s inovativnim idejama kako bi svima omogućio zdravu i lijepu kožu bez odlaska u profesionalne salone i ordinacije.

Trenutni učinak s dugotrajnim rezultatima

Formule u proizvodima ovog brenda rezultat su dermatološke prakse i iskustva samog osnivača brenda, Dr. Fredrica Brandta i brojnih kliničkih istraživanja. Cilj ovih jedinstvenih proizvoda je učiniti vaš život bezbrižnijim i unijeti zabavu u njegu kože te kreirati proizvode koje ćete koristiti u svom domu, a da imaju isti učinak poput kozmetičkih i estetskih tretmana.

Rezultati koji ovi proizvodi daju vidljivi su trenutno, a kontinuiranim korištenjem proizvoda oni su efektivniji, učinkovitiji i donose trajne rezultate – zvuči primamljivo, zar ne?

Kako do punijih usana bez filera?

Kao odgovor na jedan od najčešćih estetskih zahvata žena u gotovo svim dobnim skupinama – punije i senzualnije usne, Dr. BRANDT je kreirao 3D lip plumpfix, proizvod iz megapopularne linije Needles No More. Čitava je linija posvećena postizanju rezultata koje inače očekujemo od dermatoloških tretmana, a namijenjen je ženama koje takve rezultate žele postići kod kuće.

Inspiriran dermalnim punjačima, odnosno slavnim filerima, Dr. BRANDT 3D lip plumpfix dvostruki je tretman koji nudi trodimenzionalni izgled usana. Punije, definirane i glatke usne bez injekcija, boli i tretmana održavanja – napokon je moguće, zahvaljujući Needles No More 3D Lip plumpfix proizvodu.

Nevjerojatna ponuda samo za Dan žena

Ovaj revolucionarni proizvod vidno i trenutačno popunjava usne te dodatno naglašava njihove konture. Možete ga nanijeti kao bazu ispod omiljenog ruža ili sjajila, ali i kao samostalan tretman za senzualne i putene usne. Već nakon prvog nanošenja primijetit ćete bolju hidrataciju i plump efekt na usnama, mekoću nježne kože usana i zaglađenost sitnih borica i neravnina te osjećaj duboke njege. Redovitim korištenjem pak, učinci su još impresivniji – usne su pomlađene, a vertikalne linije na njima zaglađenije, dok su konture usana bolje definirane.

Zanima vas kakvu smo nevjerojatnu ponudu spominjali? Znajući da su pune, meke i senzualne usne jedan od glavnih simbola ženstvenosti, Dr. BRANDT skincare povodom Dana žena daruje vas ovim fenomenalnim proizvodom uz svaku kupnju iznad 500 kuna na www.delmerion.hr . Ova izvrsna ponuda vrijedi do 8. ožujka, pa požurite po svoj primjerak!

Ako još niste sigurni koji je proizvod iz asortimana Dr. BRANDTA pravi odabir za vas, a nikako ne želite propustiti priliku za besplatnim 3D Lip plumpfixom, novitet na koji se svakako isplati obratiti pažnju je svakako Dr. BRANDT Neck sculpting cream.

Ova krema za oblikovanje područja vrata smanjuje pojavu punine ispod brade, dajući vratu definirani izgled, a koži mekoću i hidratiziranu blistavost. Riječ je o luksuznoj kremi koja zaista djeluje poput dermatološkog tretmana za smanjenje podbratka – zahvaljujući „Slim-sculpt“ kompleksu, smanjuje volumen ispod brade te masne stanice „stavlja na dijetu“, čime ta regija izgleda čvršće i manje.

Pročitajte još i ...