Dermalogica slavi 15 godina postojanja na hrvatskom tržištu

Legendarni američki kozmetički brend Dermalogica danas je proslavio desetljeće i pol svoje prisutnosti na hrvatskom tržištu. Bila je to prilika za druženje s medijima, ali i za rekapitulaciju povijesti ovog sjajnog brenda koji je od svojih početaka posvećen vrhunskim sastojcima i istraživanjima.

Desetljeće i pol ovaj dermokozmetički brend predstavlja novitete uz stalne edukacije svojih vjernih korisnika, a tako će nastaviti i u budućnosti.

Dermalogica terapeuti i novinari bili su prvi influenceri koji su ‘riječ o Dermalogici’ prenosili kako kozmetičkim profesionalcima, tako i krajnjim kupcima. Individualan pristup i cjelovit koncept njege – usluga, savjetovanje, tretmani, proizvodi – ono je po čemu se brend s gotovo 40-godišnjim iskustvom ističe među drugima.

Skinfluencer academy – za influencere koji su pouzdan izvor informacija

Razvojem društvenih mreža ‘važni glasnici’ postaju skin influenceri. Njihove preporuke i informacije o proizvodima imaju sve veću težinu, pa im je i Dermalogica Hrvatska odlučila prenijeti svoja znanja i iskustva. Učinit će to putem Skinfluencer akademije – pomno osmišljenog programa koji će influencere upoznati s filozofijom brenda, proizvodima te njihovom pravilnom upotrebom.

“Kako bismo svojim pratiteljima bili pouzdan izvor informacija, važno je da influenceri upoznaju brend iznutra i postanu dio Dermalogica ‘plemena’. A u tome će im pomoći Dermalogica Experti, visokoeducirani terapeuti i vrsni poznavatelji naših proizvoda“, otkrila je Jelena Batić, vlasnica DermaCarea i zastupnica za Dermalogicu.

Mixology – stručnost, jedinstvene mogućnosti učenja i profesionalne preporuke

Drugu veliku novost u brendu, koncept Mixology, predstavila je Jessica Barber, strastvena zagovornica zdrave i njegovane kože te glavna edukatorica Dermalogice za Europu, Bliski istok i Afriku. Primarna uloga Mixologyja jest edukacija klijenta o pravilnoj upotrebi i kombiniranju proizvoda.

“Mixology se sastoji od tri desetominutna modula: PREP (priprema), TREAT (tretiranje) i GLOW (sjaj). Možete ih koristiti kao zasebnu uslugu ili si priuštiti cjelovito 30-minutno iskustvo u kojem se svim osjetilima povezuju teksture i mirisi proizvoda. U tom procesu saznaje se kako pravilno nanositi i kombinirati proizvode te se dobivaju dragocjeni profesionalni savjeti za kućnu njegu. Cilj je spoznati važnost svakog koraka unutar rutine njege i tako je učiniti boljom. Postati, na neki način, sam svoj terapeut“, objasnila je Jessica Barber te dodala kako Mixology obuhvaća i preporuku profesionalnih tretmana koji daju vrhunske rezultate.

Petnaest godina Dermalogice u Hrvatskoj tako je, osim proslave, donijelo i nove beauty ideje koje će – uz omiljene im proizvode – razveseliti tisuće zadovoljnih dama koje su prepoznale vrijednost brenda.

Pročitajte još i ...