Dr. sc. Mladen Duduković: Sloboda mi je bitna

Na naslovnoj fotografiji dr.sc. Mladen Duduković nosi  tuniku PAGGIO i hlače ZEN od LUUN LUXURY UNIFORMS.

Neke osobe pažnju plijene izvanrednim profesionalnim rezultatima, neke otvorenim i pristupačnim odnosom prema svima koje susretnu, neke prirodnom karizmom – a neke svim navedenim.

Izbor broj 1

U potonje definitivno spada i vrhunski zagrebački plastični kirurg, dr. sc. Mladen Duduković, koji se posljednjih godina nametnuo kao izbor broj 1 mnogim Zagrepčankama, ali i dama koje do njegove poliklinike potežu iz svih krajeva Hrvatske.

Iako već godinama slovi za jednog od najtraženijih plastičnih i estetskih kirurga, nakon otvaranja nove Poliklinike Duduković&Kisić, ovaj je kirurg još jednom pokazao da se dobar glas – daleko čuje.

Vjeruju mu pacijentice iz cijele regije

Poznat kao pobornik estetskih transformacija koje „šapću umjesto da vrište“, dr. sc. Duduković može se pohvaliti vjernim pacijentima koji o prepuštanju u ruke drugog kirurga više i ne razmišljaju.

Osim što je jedna od najistaknutijih adresa u regiji za kirurške transformacije poput povećanja i podizanja grudi, abdominoplastike, podizanja stražnjice te faceliftinga, njegova je poliklinika pravi izbor i kad je u pitanju pomlađivanje nekirurškim metodama.

Otkrio nam je brojne detalje

Dokaz tome su i društvene mreže, koje vrve prije/poslije fotografijama zadovoljnih pacijentica koje su brigu o ljepoti i mladolikosti prepustile upravo ovom uglednom liječniku.

Dr. sc. Duduković ugostio nas je u svojoj poliklinici, no ovog puta nismo ga ispitivali o najnovijim tretmanima pomlađivanja, tehnikama nekirurškog zatezanja kože ili pak novitetima u polju kirurških tehnika, već smo ga poželjeli čitateljima predstaviti malo osobnije. Koliko mu je važna moda, kakvu odjeću voli, koji mu je omiljeni parfem, a koji omiljeni brend kozmetike? Sve odgovore saznajte u nastavku!

Znamo da volite isprobavati i kozmetičke novitete – koji su Vam omiljeni brendovi kozmetike?

„Mnogo je vrhunskih brendova na tržištu, a volim isprobavati nove proizvode koji se pojave. Kad je u pitanju kozmetika kojoj sam vjeran, najdraži brendovi su mi Biotherm i Kiehl’s – koji imaju izvrsne linije muške kozmetike“.

U zdravom tijelu, zdrav duh – ove se izreke ozbiljno držite. Koja Vam je omiljena sportska aktivnost?

„Uživam u mnogim sportovima, a najviše u tenisu i trčanju. Trčanje me opušta i daje dozu mirnoće koja je potrebna nakon (ili prije) napornog radnog dana“.

Koji Vam je omiljeni zahvat – postoji li operacija koju najviše uživate izvoditi?

„Postoji, naravno – omiljeni zahvat mi je facelifting. Iako neinvazivnim metodama postižemo stvarno nevjerojatne rezultate, facelifting je zahvat nakon kojeg zaista izlazite ’20 godina mlađi’, a takav je rezultat nemoguće rekreirati nijednim drugim postupkom. Kao kirurgu, ovaj mi je zahvat poseban izazov, jer osobi drastično mijenjate izgled lica, zbog čega je iskustvo presudno za uspješan rezultat“.

Imate li omiljeni parfem?

“Imam ih nekoliko – u posljednje vrijeme preferiram parfeme brenda Jo Malone”.

Znamo da uživate i u lijepoj odjeći. Koja Vam je omiljena odjevna kombinacija?

„Kad je u pitanju odjeća, ne volim mnogo komplicirati. Moja omiljena kombinacija uvijek ima istu bazu – bijele tenisice, koje onda mogu kombinirati s bilo čime. Ostatak garderobe naravno ovisi o prigodi za koju se odijevam, no tenisice su svakako izbor broj 1“.

Najdraži brend odjeće?

„U posljednje vrijeme najviše uživam u odjevnim komadima brenda COS“.

Što Vam je kod odjeće najvažnije?

“Iako uživam u odjeći lijepog dizajna i ne umanjujem vrijednost moderne i lijepo dizajnirane odjeće, kad biram garderobu, presudni su mi komocija i sloboda kretanja koju mi omogućava.”

Dr.sc. Mladen Duduković s dr. Majom Malić na dodjeli nagrada Estetica Premium Product 2022

Koja Vam je omiljena boja te koje boje odjeće najčešće nosite?

„Omiljena boja mi je zelena, no pri odijevanju biram malo neutralnije tonove – poput maslinaste. Iako se u mom ormaru mogu naći brojni komadi odjeće drugih boja, prilikom odijevanja najčešće biram maslinasto zelenu i bijelu boju“.

S obzirom na to da velik dio dana provodite u ordinaciji i operacijskoj sali, većinu vremena zapravo provodite u uniformi. Što Vam je najvažnije kod radne odjeće?

„Kod radne odjeće odabir je teži. Udobnost mi je kod uniforme još važnija nego kod odjeće koju nosim u privatno vrijeme, jer u njoj provodim brojne sate i jako mi je važno da tijekom operacija ne moram još i ‘trpjeti’ neudobnost uniforme. Tako da bih udobnost definitivno stavio na prvo mjesto. Ipak, za razliku od odjeće koju nosim izvan poliklinike, radna odjeća predstavlja i mene i Polikliniku pa moram razmišljati i o vizualnom dojmu. Tako da bih rekao – spoj udobnosti i lijepog dizajna najvažniji je kod izbora uniforme“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ESTETICA.HR (@estetica.hr)

“LUUN® uniforme odlikuje vrhunska kvaliteta izrade i vrhunski materijali. U njima se osjećam ugodno tijekom cijelog radnog dana i mogu obavljati sve radne zadatke. Savršena uniforma bi trebala biti lagana, ugodna i na svim mjestima dovoljno komotna – jer naš posao uključuje dugotrajne operacije i duge radne dane, pri čemu u klinici provodimo i po 10 sati dnevno. Zato je važno da ne osjećamo “težinu” odjeće na sebi”, ističe zagrebački plastični kirurg.


 

Upravo je raskorak između udobnosti i elegancije na radnom mjestu premostio hrvatski brend LUUN® Luxury Uniforms, koji kombinira moderan dizajn i besprijekornu funkcionalnost. Kreirajući luksuzne medicinske uniforme koje donose dašak ekskluzivnosti i mode u svakodnevnu radnu rutinu, LUUN ® je spojio vrhunski dizajn, funkcionalnost, kvalitetu izrade i materijala, sofisticiranost, eleganciju i jednostavnost.

 

Pročitajte još i ...