Estetica preporučuje

Nakon božićnih i novogodišnjih blagdana, uživanja u hrani, odmoru i druženju, mnogi se od nas zateknu s pokojim kilogramom više. Uz svakodnevne obaveze teško je još „ugurati“ i češće vježbanje i brigu o prehrani kako bi se riješili nakupljeni kilogrami i masne naslage.

Zašto ne biste u dnevnoj jurnjavi umjesto na pauzu, otišli na beauty tretman? Brojne poliklinike u vrijeme darivanja nude različite ponude kojima se postupak oblikovanja tijela može znatno ubrzati.

Poliklinika Milojević: izlučivanje masnih stanica uz poboljšani tonus kože

Poliklinika Milojević tako u svojoj posebnoj blagdanskoj ponudi nudi 5 tretmana aparatom Med Contour Multipower za željeni dio tijela i 2 tretmana (aplikacije) aparatom za zamrzavanje mastiCryo Vacom na istom tretiranom području (trbuh i leđa ili natkoljenice ili ruke). Akcijska cijena iznosi 10 000 kuna, što znači da ćete uštedjeti čak 3 000 kuna u odnosu na standardnu cijenu od 13 000. Tretmane po ovoj posebnoj ponudi moguće je iskoristiti do 15. siječnja 2017. godine.

Med Contour Multipower uređaj kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju. Radi se o nekirurškom preoblikovanju tijela kojim se može ukloniti celulit i zategnuti koža lica i tijela, a stručnjaci su tretman proglasili alternativom pravoj liposukciji.

med_contour_multipower-poliklinika_milojevic_v-59-523

Uređajem Cryo Vac masno se tkivo na odabranim mjestima zamrzava na točno određenoj temperaturi na 40–60 minuta. Za to se vrijeme masne stanice kristaliziraju i raspadaju te se potom postupno izlučuju iz organizma sljedećih nekoliko tjedana. Kombinacijom ovih metoda postižu se izvrsni rezultati. Osim izlučivanja masnih stanica, rezultat je i poboljšani tonus kože.

Poliklinika Sinteza: individualni program dijete

Kompletan zimski makeover možete napraviti uz posebnu ponudu Poliklinike Sinteza koju je moguće iskoristiti od 1. siječnja do 31. siječnja 2017. godine. Ponuda se sastoji od detaljnog individualnog programa dijete s Orenda preparatima Clean, Burn and Shape za mjesec dana, 5 tretmana Med Contoura (regija po želji), 5 tretmana limfne drenaže, 5 Arosha tretmana, a na poklon ćete dobiti i Arosha četku za tretmane kod kuće. Regularna cijena iznosila bi 11 460, a u ovom paketu s popustom iznosi 7 290 kuna.

poliklinika-soba-pregled-sinteza

Izvrsne rezultate Med Contour tretmana već smo spomenuli, a učinkoviti Clean, Burn and Shape program zamišljen je kao cjeloviti detoksikacijski proces i program mršavljenja. Za olakšavanje težine u nogama i istovremeno oblikovanje tijela u ponudi je i vrlo djelotvoran i ugodan tretman koji kombinira Arosha Body bandaže natopljene u aktivne sastojke, u kombinaciji s presoterapijom poznatijom kao limfna drenaža. Kombinacijom tretmana postiže se uklanjanje vode iz organizma, ali i masnih stanica te celulita, koji je najteže iskorijeniti. Produkti koji nastaju razaranjem masnih stanica jednostavno se izlučuju putem limfnog sustava, pa je stoga tretmane idealno upotpuniti limfnom drenažom kojom se otklanja višak tekućine iz organizma i postiže izuzetno snažan detoksikacijski efekt. Uz ove učinkovite i komplementarne tretmane za još bolje rezultate u ponudi ćete dobiti i četku za njegu kod kuće. Dokazano je da se suhim četkanjem tijela mjesečno možete izgubiti 1 kilogram toksina iz organizma, a dvije minute četkanja dnevno pospješuje limfnu i krvnu cirkulaciju.

Poliklinika Lege Artis: čari lasera

Poliklinika Lege Artis u vrijeme darivanja nudi klijentima ubrzani i učinkoviti način osvježavanja izgleda i pomlađivanja kože lica. Jedinstvena ponuda sastoji se od 6 tretmana Venus Legacy i 6 tretmana Zerona laserom po cijeni od 9 000 kuna, što je ušteda od 4 600 kuna u odnosu na standardnu cijenu. U drugoj ćete ponudi za 9 000 kuna dobiti 12 tretmana Zerona laserom i limfnu drenažu, dok standardna cijena iznosi 12 000 kuna. Uz to, u Poliklinici Lege Artis možete ostvariti još jednu posebnu ponudu – tretman Venus Legacy sada je 50 posto jeftiniji. Ponuda traje do kraja siječnja 2017.

Zerona green laser za redukciju masnih naslaga i celulita idealan je za sve one koji nemaju vremena sate provoditi u teretani kako bi brzo i učinkovito postigli dobar izgled. U mjesecu darivanja u samo četiri tjedna tretmanima Zero laserom možete ukloniti masno tkivo i celulit, bez operacije, nuspojava, boli ili prekida svakodnevnih aktivnost. U prosjeku se na tretiranom dijelu tijela izgubi oko 6–9 centimetara masnih naslaga.

2

Venus Legacy je tretman oblikovanja tijela i zatezanja kože, siguran za primjenu na svim dijelovima tijela na kojima osoba želi postići čvrstu, blistavu i glatku kožu. Popularnost ovog tretmana zbog izvrsnih rezultata koje pruža iznimno je porasla u posljednjih nekoliko godina. Njime se na učinkovit način poboljšava izgled kože i figure tijela, a idealan je za sve one koji imaju problema s opuštenom kožom, celulitom i pretjeranim masnim naslagama.

Pročitajte još i ...