Jedinstvena naljepnica koja otkriva stupnjeve izloženosti suncu

Kako znati kolika je jačina sunca kojemu smo izloženi i kako ona utječe na kožu? La Roche-Posay, vođen tim pitanjem i svjesnosti o važnosti odgovornog ponašanja na suncu, predstavio je jedinstveni senzor – naljepnicu koja sadrži foto-osjetljiva bojila koja se prilagođavaju osnovnom tenu kože i mijenjaju boju kada su izložena UV zrakama, pri čemu označavaju različite stupnjeve izloženosti suncu.

UV naljepnica tanja je od debljine vlasi i predstavlja rastezljivi senzor za kožu. Oblikovana je za praćenje izloženosti kože UV zrakama te je povezana s mobitelom koji korisnika obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca.

banner-uv-patch

Odgovorno ponašanje na suncu

Naljepnica izgleda kao prozirni, rastezljivi flaster koji se lijepi neposredno na bilo koje područje kože. Sadrži foto-osjetljiva bojila koja mijenjaju boju kada su izložena UV zrakama, pri čemu označavaju stupnjeve izloženosti suncu.

S obzirom na to da neoprezna izloženost suncu danas predstavlja veliki zdravstveni problem i donosi visoke opasnosti, ova potpuno nova tehnologija omogućuje odgovorno ponašanje na suncu i kontrolu jačine utjecaja sunčevih zraka.

v-uv_pacth

My UV Patch naljepnica povezana je s mobilnom aplikacijom (My UV Patch) i funkcionira tako da se ponajprije slika naljepnica i preuzme mobilna aplikacija koja, tijekom višednevne uporabe, analizira različite foto-osjetljive kvadratiće bojila, određujući količinu izloženosti UV zrakama koju je korisnik primio.

Ova jedinstvena UV naljepnica koja vas obavještava o sigurnoj izloženosti i zaštiti od sunca u prodaji je dostupna s odabranim proizvodima Anthelios linije koju čine proizvodi za zaštitu od sunca, namijenjeni svim tipovima kože.

Pročitajte još i ...