Jelena Rozga oduševljena tretmanima u Poliklinici Milojević

Jedna od najvećih regionalnih glazbenih zvijezda, Jelena Rozga, već dugi niz godina oduševljava svojim vokalnim sposobnostima, ali u fokusu je zanimanja javnosti i zbog svog besprijekornog izgleda.

Osim genetici i zdravom načinu života, Jelena svoj izgled duguje i stalnoj fizičkoj aktivnosti, a sada je rezultate ulaganja u sebe odlučila dodatno istaknuti prepustivši se savjetima iskusnog dr. Nikole Milojevića, u Poliklinici Milojević.

Odlučila je dodatno istaknuti rezultate rada na sebi

Budući da je Poliklinika Milojević poznata kao mjesto u kojem možete dobiti vrhunsku uslugu ako pričamo o tretmanima za njegu lica i tijela, nakon detaljnih konzultacija s dr. Milojevićem, Jelena je odlučila isprobati jedan od najučinkovitijih uređaja za oblikovanje tijela  – EmSculpt Neo, te čuveni Ultherapy tretman kojim je tretirala kožu lica.

EmSculpt Neo kombinira dvije tehnologije – intenzivnu elektromagnetsku stimulaciju HIFEM i radiofrekvenciju, koje tijekom tretmana djeluju istodobno, međusobno se nadopunjujući.

Dok HIFEM potiče tisuće kontrakcija u mišićima uslijed čega se oni izgrađuju i osnažuju, radiofrekvencija lagano zagrijava tkivo, pospješujući otapanje masti, radiofrekvencija ujedno zateže kožu, a na mišiće djeluje poput zagrijavanja prije tjelovježbe: povećava se prokrvljenost, a time i opskrba kisikom i hranjivim tvarima, što pridonosi bržoj izgradnji mišića. Svega četiri polusatna tretmana EmSculptom Neo tijekom 4 tjedna, djeluju na tijelo kao da ste u razdoblju od tri do četiri mjeseca odrađivali intenzivan trening otpornosti, odnosno vježbe poboljšavanja mišićne snage i izdržljivosti.

Uređaj koji učinkovitost pokazuje dok vi – ležite!

Ono što kod ovog uređaja oduševljava jest da ne zahtijeva nimalo napora budući da svu svoju učinkovitost pokazuje dok jednostavno – ležite. Mišići jačaju, a masne naslage se otapaju – i to dugoročno. U sljedeća tri mjeseca nakon tretmana, tijelo u prosjeku ima 25 posto više mišića, a 30 posto manje masti.

“Napredak tehnologije u području estetike zbilja je impresivan, a kako znam da se u Poliklinici Milojević tretmani izvode najsuvremenijim uređajima, obratila sam se dr. Milojeviću te smo nakon detaljnijih konzultacija došli do zaključka da su EmSculpt Neo i Ultherapy, najbolji izbor za njegu mog tijela, odnosno lica, s obzirom na moje potrebe i želje. Oduševljena sam tretmanima, ne samo zbog izvrsnih performansi i učinka, nego i zato što sam pobornik tretmana koji idu u korak sa zdravim načinom života kakav i inače prakticiram.

Ono što mi je, a zbog stalnog nedostatka slobodnog vremena posebno važno jest to da za EmSculpt Neo nije potrebna prethodna priprema te odmah nakon tretmana mogu nastaviti s uobičajenim aktivnostima, a kad sam čula da je jednako učinkovit i preko odjeće, sreći nije bilo kraja.“ duhovito prepričava svoje iskustvo s EmSculpt Neo uređajem.

Zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože

Kada smo kod njege lica, Jelena se odlučila za tretman Ultherapy, svjetski priznatu tehnologiju koja stimulira proizvodnju vlastitog kolagena i elastina u vašem tijelu od strane estetskih liječnika iz cijelog svijeta priznatu kao zlatni standard u nekirurškom podizanju i zatezanju kože.

Već sam prije čula o fantastičnim rezultatima tretmana Ultherapy, a upravo je činjenica da potiče proizvodnju mog vlastitog kolagena, za kojeg znamo da je eliksir mladosti, presudila. Kao i podatak da njegov učinak nakon samo jednog tretmana traje i do godinu dana, što je za užurban stil života kakav ja vodim, neprocjenjivo” zaključila je Jelena.

Pročitajte još i ...