Miris luksuza: uronite u neodoljivi La Vie Est Belle L’Extrait

Ove godine Lancôme se prebacio na jedinstvenu višestruku viziju sreće u novoj  kampanji koja slavi snagu sestrinstva te osjećaj zajedništva i povezanosti. Povijesna muza mirisa La vie est belle Julia Roberts pozvala je cijelu zajednicu ambasadorica brenda Lancôme da zajedno stanu za ujedinjenu izjavu sreće. Amanda Seyfried, Isabella Rossellini, Lily Collins, Penelope Cruz i Zendaya Coleman pridružile su joj se uz dvije nove muze: Ayu Nakamura i HoYeon Jung. Ova legendarna postava aktivistica za sreću utjelovljuje Lancômeov novi pogled na La vie est belle: raznovrsniji i inkluzivniji nego ikada prije. Nezaboravna kampanja otvorila je eru iznimaka za Lancômeov kultni miris.

Sreća je najdragocjeniji dar

U rujnu ove godine obilježava se još jedna prekretnica: brend predstavlja ekskluzivno izdanje nove parfemske verzije mirisa La vie est belle. Izražavajući uvjerenje da je sreća blago, Lancôme predstavlja parfemsku vodu La vie est belle L’Extrait. Snažan, ali nježan duet ruže i blijede perunike, pojačan dubinom akorda ouda i zarobljen u zlatnoj bočici. Preplavljen tajanstvenošću, ovaj luksuzni miris utjelovljuje ideju da je svaka prolazna sekunda sreće dragocjena. 

La vie est belle L’Extrait, koji su osmislili majstori parfumeri Anne Flipo i Dominique Ropion, dvoje kreatora originalne parfemske vode iz 2012., stoji kao pionir u sagi. Izvrsniji nego prije, ovaj novi miris prvi je Lancômeov miris koji sadržava drvenastu peruniku. Izjava o luksuzu koju izgovara svaki pojedini sastojak u formuli.

Vjeran cvjetnom gurmanskom potpisu mirisa La vie est belle, L’Extrait je reinterpretacija simbolične parfemske vode koja stvara sofisticirano i duboko senzualno olfaktivno iskustvo s nekim od najprofinjenijih sastojaka iz palete parfumera. Sveta smola olibanum ili akord tamjana u gornjim notama dodaje začinski zaokret legendarnom svježem i voćnom početku, miješajući bergamot i akord crvenog voća.

U srcu kompozicije nalazi se esencija ruže koja oživljava buket, dok maslac blijede perunike naglašava njegovu sofisticiranost. Prvi put u La vie est belle, akord ouda mirisu donosi drveni potpis, ali i dubinu, bogatstvo i tajanstvenost u legendarni trag. Zadržavajući se kao topla, senzualna vibracija na koži, ova drvenasta faseta dočarava zadivljujuću ovisnost i daje neviđenu raskoš mirisu La vie est belle.

Zlatni osmijeh

Najdragocjeniji La vie est belle miris ikad stvoren morao je imati najluksuzniju bočicu… Krajem ove godine za ovo će ograničeno izdanje legendaran kristalni osmijeh biti umočen u zlato. Simbolična bočica zrači toplom svjetlošću sve do vrha svojih svjetlucavih krila.

Čini se kao da je zlatna kap prenijela Lancômeov kultni parfem iz mirisa u bočicu. Inovativnim postupkom koji zadržava prozirnost do bočice, uvijek otkriva njegov legendarni osmijeh odijevajući ga u zlato. L’Extrait, najsofisticiranija varijacija mirisa La vie est belle za nezaboravan dar. Luksuzno kolekcionarsko izdanje. Prolazni osmijeh koji je snagom zlata postao vječan.

Pročitajte još i ...