Jutro bez umora na licu – gdje da potpišemo…?

Jutarnja podbuhlost, podočnjaci, umor, te prvi znakovi starenja nisu ono što baš obožavamo vidjeti u ogledalu čim oči otvorimo. Nažalost, nemilosrdna svakodnevica u kombinaciji s jučerašnjim junk foodom u ponoć nisu kombinacija koja će vašoj koži dati onaj sjaj kojem sve žene teže.

Jutarnja podbuhlost kombinacija je i životnog stila i neredovitog vježbanja, ali i položaja u kojem spavamo. Naime, osobe koje spavaju na trbuhu češće će se buditi s podbuhlim licem zbog djelovanja gravitacije, no podbuhlost zbog spavanja najčešće nestaje sat vremena nakon ustajanja. No, zbog životnog stila, pretjeranog unosa soli i alkoholnih pića, kao i spavanja sa šminkom, podbuhlost neće sama od sebe nestati.

Inovacija – serum za iznimnu elastičnost kože

No, na svu sreću stručnjaci imaju rješenje, pa se sada svakog jutra možete buditi sa zategnutom i odmornom kožom, čak i na iznimno delikatnoj koži.

Filorga donosi inovaciju u obliku seruma NCEF – SHOT  s koncentriranim 10-dnevnim tretmanom s NCEF-om. Ovaj snažni serum oblikovan je tako da aktivira stanice kože i učinkovito poboljšava čvrstoću, elastičnost i sjaj kože. Idealan je za beživotnu, devitaliziranu kožu.

10-dnevni tretman za čvrstu i zaglađenu kožu

Tretman ima pomlađujući učinak, učinkovito djeluje na bore, pore,učvršćuje kožu i daje joj prirodnu blistavost. Djeluje korektivno na tonus kože te joj pruža vlagu za pojačanu korekciju znakova starenja. Izuzetno je lagane teksture, brzo se upija, a idealan je za upotrebu tijekom promjena godišnjih doba i razdoblja umora ili stresa.

Ključni sastojci ovog seruma su  NCEF kompleks koji u sebi sadrži 50 aktivnih sastojaka, vitamine, proteine, egzopolisaharide, minerale i koenzime. Upravo zbog toga jedna dnevna doza ovog seruma jednaka je 1 mezoterapijskoj injekciji! Uz to, Filorga NCEF shot jača i adheziju stanica kako bi se održao strukturalni integritet kože.

Dovoljno sna, vode – i njege!

NCEF – SHOT 10 – dnevni serum koristi se na području lica i vrata ujutro i navečer, prije kreme ili seruma. Za jednu primjenu dovoljno je količinu od 0,75 ml proizvoda zagrijati u rukama, te nanijeti na lice i vrat.

Naravno, ne zaboravite na obavezno skidanje šminke prije spavanja, redovito pijenje vode, uključite i vježbanje u vašu rutinu, pa će i podbuhlost i podočnjaci biti manji.

Pročitajte još i ...