Novi serum: spoj kozmetike i medicine koji zateže i osvježava lice

Koliko vam se često događa da, guglajući navečer programe pilatesa, detoksikacije, mindfulnessa i recepte za zdrave smoothieje koje biste  trebali uvesti u svoj dnevni raspored, shvatite da zapravo niste gotovi s poslom? Radite do 17 sati, no uvijek iskrsne neka neplanirana prezentacija, detalj koji bi bilo dobro odmah riješiti, neodgovoreni mailovi koje biste mogli ostaviti za sutra, ali vas nervira njihovo titranje na ekranu…

Čini li vam se ponekad da balans između posla i privatnog života nećete ostvariti – nikad? Ako vam pomisao na to i nije tako strašna, vrijeme je da si priznate: ok je biti radoholičarka. Možda biste si samo trebali prestati predbacivati svoj perfekcionizam: umjesto toga iz njega izvucite maksimum kako u poslu, tako i privatno. Naravno da ćete promijeniti praksu ako se osjećate iscrpljeno, nemotivirano i umorno. No ako vam je posao „drajv“, ako vas pokreće i iz vas izvlači ono najbolje, budite na sebe ponosni. I nemojte pritom zapostaviti ostale bitne stvari, poput, primjerice, brige o sebi.

Minéral 89 Probiotic Fractions: novitet iz kultne Vichy linije

Dapače, sklonost perfekciji savršeno će vam poslužiti u izboru kozmetičkih preparata kojima udovoljavate želji za divnim tenom i zdravom kožom. Ako ste perfekcionistica, pomno proučavate trendove, no nećete se „zapaliti“ za proizvod samo zbog odlične reklame: kako bi se uklopio u vaš beauty svjetonazor, brend mora biti pouzdan i dermatološki provjeren, a popis sastojaka treba proći vašu strogu kontrolu…

Stoga bi počasno mjesto u vašoj toaletnoj torbici moglo pripasti novom proizvodu iz Vichy linije Minéral 89 Probiotic Fractions – regenerirajućem serumu za dnevnu i noćnu njegu. Zašto baš njemu? Kao prvo zato što Vichy odgovara visokim zahtjevima koje jedna perfekcionistica stavlja pred omiljenu marku proizvoda.

Ovaj francuski dermokozmetički brend već je, naime, godinama simbol zbližavanja kozmetike i medicine, a njegovi se proizvodi baziraju na znanstvenim istraživanjima. Svi su razvijeni u suradnji s farmaceutima i dermatolozima, a testiranja temelje na čak 54 metode, što Vichy čini inovatorskim brendom. Od početaka prije gotovo 90 godina do danas, temeljna im je misao da se istinska ljepota može postići samo zdravom kožom. S tom će se tvrdnjom složiti svaka skincare ekspertica iz naše priče, kojoj su visoka sigurnost proizvoda te iznimna učinkovitost temeljena na vrhunskim aktivnim sastojcima uvjeti bez kojih i ne razmišlja o shoppingu.

Top rješenje za kožu pod stresom

I sastojci su top: Minéral 89 Probiotic Fractions serum sadrži probiotičke frakcije razvijene s Vichy vulkanskom vodom i ojačane antioksidativnim vitaminima poput niacinamida – pa djeluje protiv vidljivih znakova stresa na koži.

Kada je koža pod stresom, to utječe na njezinu mogućnost samoobrane i mijenja prirodni proces regeneracije. Imunitet kože je oslabljen pa se znakovi starenja mnogo prije pojavljuju: ten izgleda umorno, poprima neprivlačnu sivkastu nijansu, neujednačen je, pojavljuju se prve borice…

A gotovo svaka beauty maherica zna da je za stres kože najviše kriv – ekspozom. Termin podrazumijeva kumulativni utjecaj okoliša i povezane biološke reakcije koja se odvija tijekom cijelog života: obuhvaća sve faktore iz okoliša, ali i pušenje, prehranu, stres, tjelovježbu i kvalitetu sna – ukratko, sve ono što nije povezano s genetikom, već se tiče našeg okruženja i stila života.

Neki od najštetnijih faktora koji se spominju u kontekstu ekspozoma su UV zračenje i zagađenje, zbog kojih koža svakodnevno trpi znatna oštećenja koja, kumulativno, utječu na izgled, strukturu, čvrstoću i mladolikost kože, smanjuju prirodne rezerve vode, hijaluronske kiseline i kolagena te slabe dermalnu barijeru.

Dermatološka sigurnost kao prioritet

Kako bi se izborili s tim problemom, u Laboratorijima Vichy su – nakon više od 25 godina iskustva, deset publikacija i šest patenata – kreirali novi specifični Vichy aktivni sastojak, frakcije probiotika, i integrirali ga u proizvode za njegu kože.

Probiotičke su frakcije povezali s visokom koncentracijom Vichy vulkanske vode obogaćene s 15 minerala i dobili jedinstvenu mješavinu koja je pokazala sjajan učinak pri ubrzanju obnove epidermisa, obnovi funkcije barijere kože i optimizaciji obrambenih sustava epidermisa.

„Budući da je dermatološka sigurnost naš prioritet, odlučili smo da ovaj miris nećemo prikriti umjetnim parfemima, već će naša formulacija biti čista bez dodanih mirisa kako bismo osigurali najbolju moguću toleranciju“, kažu iz Vichyja.

Blistavost, elastičnost i ublažene bore

A kad je koža zaštićena, onda je i iz dana u dan blistavija, vraća joj se elastičnost, tanke linije su ublažene… S obzirom na to da je uglavnom multitaskerica, suvremena mlada žena okružuje se ljudima, stvarima i tehnologijama koje je neće iznevjeriti – jer vremena za gubljenje nema.

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum zbog svojih je opakih performansi savršeno spreman preuzeti ulogu beauty saveznika jedne perfekcionistice. Bez tragova, s moćnim učinkom i blistavim završnim efektom – onako kako ona jedino priznaje.

***

Vichy Minéral 89 Probiotic Fractions serum može se naći u svim bolje opskrbljenim ljekarnama.

Pročitajte još i ...