Beauty tajne Jelene Rozge

Iako je napunila 40-u, besprijekorno glatko i blistavo lice Jelene Rozge ne otkriva godine. Njezina je tajna u redovitoj i kvalitetnoj njezi kože. Unatoč napornom tempu, čestim putovanjima i nastupima, Jelena otkriva kako nikada ne zaboravlja skinuti makeup i nahraniti svoju kožu, posebice za vrijeme hladnijih mjeseci, kada je njezinoj nježnoj koži potrebna pojačana njega i hidratacija. Kao čuvara, odabrala je liniju Dr Nola for skin Xerosensa, koju je osmislila poznata zagrebačka dermatovenerologinja, dr. sc. Ivana Nola.

dr. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije
dr. Ivana Nola, spec. dermatovenerologije

Blagi sastojci za nježnu kožu

Linija proizvoda Xerosensa namijenjena je suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela, odakle i potječe ime linije, otkrila nam je dr. Ivana Nola, dodajući kako grčka riječ „Xeros“ znači suho, a „Sensa“ osjetljivo. Upravo je u toj liniji Jelena pronašla svoje saveznike za očuvanje kože prekrasnom i u hladnijim danima.

„Sretna sam zbog odnosa povjerenja i prijateljstva koje s Jelenom traje godinama, a ona je ujedno i idealan ambasador za Xerosensu jer je njezina koža fina i nježna te su joj potrebni neagresivni tretmani i blagi sastojci“, kaže dr. Ivana Nola.

jelena rozga i ivana nola

Za preparate namijenjene suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela, dr. Nola odlučila se upravo zbog toga što najveći broj pacijenata koji posjećuju dermatološke ordinacije, kod nas i u svijetu, pati od suhe i osjetljive kože i lica i tijela.

„Linija, koju sam označila brojevima od 1 do 6, sadrži niz aktivnih supstancija u različitim kombinacijama i udjelima, koje sadrže velike količine nezasićenih masnih kiselina, vitamine A i E, visoki udio proteina i minerala, zatim hijaluronske kiseline, pantenola koji dodatno hidratizira kožu, mliječne proteine, hidroksikompleks i omega 6 masne kiseline“, objasnila nam je dr. Nola, dodajući kako upravo zbog ovih sastojaka Dr Nola for skin proizvodi djeluju regenerirajuće, poboljšavaju teksturu kože, smanjuju pore, osiguravaju potrebnu hidrataciju te tako efikasno štite kožu od isušivanja.

Xserosensa proizvodi od 1 do 6 namijenjeni su suhoj i osjetljivoj koži lica i tijela

„Uz sve to, djeluju revitalizirajuće i protuupalno, povećavaju gipkost koži, vraćaju joj sjaj te je čine mekšom i glađom”, ispričala je poznata dermatovenerologinja, pokazujući prema Jeleninom besprijekornom licu koje je najbolja potvrda njezinih riječi.

„S obzirom na to da brigu o svojoj koži već godinama prepuštam Ivani, sigurna da ona zna koji je tretman najbolji, nije bilo sumnje da ću za svakodnevnu njegu odabrati Xerosensu“, otkrila nam je Jelena, ističući kako je kvalitetna njega nakon nastupa jedan od najvažnijih dijelova njezine beauty rutine.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih pjevačica Jelena Rozga njeguje kožu linijom Dr Nola for skin Xserosensa

„Moj favorit je noćna krema koja nosi brojku 4, s karite maslacem i uljem noćurka, jer mi je nakon nastupa važno nahraniti i obnoviti kožu. Ma, zapravo, svi su proizvodi moji favoriti”, rekla je oduševljena Jelena, dodajući sa smiješkom kako je najvažnije imati beauty rutinu i ne preskakati večernju njegu i temeljito skidanje makeup-a.

Izvor naslovne fotografije: instagram

Pročitajte još i ...