Kosi vam nedostaje volumena?

Vjerujemo da svaka žena, osim možda onih koje se godinama šišaju na kratko prizivajući pritom look kakvog je u filmu ‘Do posljednjeg daha’ imala Jean Seberg, sanja o voluminoznoj frizuri poznatoj i kao big hair. 

No, isto tako vjerujemo da ste taj efekt pokušali postići na najrazličitije načine i da niste svaki put uspjeli. Jer, složit ćete se, to nije nimalo lako. Zato i redovito hrlimo frizerima koji svojim čarolijama, fenovima, četkama, sprejevima, uljima, silikonima, pjenama i tko zna čime sve ne uspijevaju našu frizuru doovesti do željenog izgleda. A što kada smo osuđeni na vlastitu kupaonicu i vrlo spartansku tehnologiju i nekoliko bočica koje tamo obitavaju?

Glavni ‘građevinski materijal’ naše kose je protein keratin koji može oslabiti zbog vanjskih faktora. A to su, među ostalim, UV zrake, pretjerano izlaganje toplini, peglanje, kovrčanje te prečesto tretiranje kemikalijama poput poja za kosu. Čak i uz najbolje mjere opreza i kvalitetne preparate, keratin u kosi s godinama se smanjuje, upravo kao i količina vlasi na našim glavama.

Pitate se, s pravom, što onda učiniti kako bismo spasile stvar? Kao i kod drugih problema kože i kose, prvi korak podrazumijeva ciljanu i kvalitetnu njegu, što u ovoj situaciji znači pravilan odabir šampona i regeneratora. Danas su na tržištu dostupni specijalizirani preparati, namijenjeni osnaživanju vlasi i povećanju volumena kose. Izbor je doista impresivan i jako je teško odabrati ono što će u potpunosti odgovarati našoj kosi i odraditi posao. Stoga nam je svaka provjerena preporuka više nego dobrodošla, a kada ona stiže od vrhunskih hrvatskih dermatologa, okupljenih u žiriju natječaja Estetica Premium Product 2022, gotovo da nema dvojbe. A upravo su oni, u kategoriji Najbolja linija za volumen kose dobili zadatak da ispitaju učinkovitost Schwarzkopfove Professional Fibre Clinix linije koja će vašu kosu, već nakon prve upotrebe, osnažiti te učiniti elastičnijom i otpornijom. 

Fibre Clinix Volumize – formula s fitokinom pruža trajan antistatički učinak, kontrolu i stabilnost tanke i slabe kose. Formule s trostrukom bonding & C21 tehnologijom te fitokinom za tanku i slabu kosu pružaju lagan osjećaj i punoću. Inače, fitokin je ekstrakt iz zrna soje, modificiran uz pomoć biotehnologije, a u njezi kože poznat po obnovi dermisa učinkovitim aktiviranjem kolagena.

Fibre Clinix Volumize šampon 

Fibre Clinix Volumize šampon s fitokinom za tanku i slabu kosu nježno pročišćava kosu i priprema je za režim njege. Naglašava volumen i osnažuje kosu. Revitalizira kosu i pomaže u sprječavanju stvaranja statičkog elektriciteta. Pruža lagani osjećaj na kosi i punoću.

Fibre Clinix Volumize Regenerator

Fibre Clinix Volumize Regenerator s fitokinom za tanku i slabu kosu otpetljava i poboljšava upravljivost. Poboljšava volumen i jača kosu. Ostavlja puniji osjećaj na kosi zbog lagane formule proizvoda. Pruža lagani osjećaj na kosi i punoću. Upotreba: Nanijeti na kosu obrisanu ručnikom, ostaviti 2 minute i isprati.

Fibre Clinix Volumize Bodifying sprej

Fibre Clinix Volumize Bodifying sprej s fitokinom za tanku i slabu kosu poboljšava snagu i volumen bez otežavanja kose, pruža lagani osjećaj na kosi i punoću. Povećava glatkoću i sjaj. Stabilizira i kontrolira kosu kako bi se spriječio statični elektricitet te štiti od topline prilikom sušenja kose.

 

* Generalni sponzor projekta Estetica Premium Product 2022 je brend LUUN ® Luxury Uniforms. Hrvatski brend luksuzne i moderne medicinske odjeće stvoren je kako bi medicinskom osoblju donio osjećaj udobnosti i elegancije u jednom. Kombinacijom modernog dizajna i besprijekorne funkcionalnosti –  kreirane su očaravajuće, luksuzne medicinske uniforme u kojima ćete se svakog dana osjećati jedinstveno. Iskusni tim strastvenih profesionalaca kreirao je medicinske uniforme koje donose dašak ekskluzivnosti i mode u svakodnevnu radnu rutinu – luksuz se u slučaju LUUN ® uniformi ne odnosi samo na vrhunski dizajn, već i na funkcionalnost, kvalitetu izrade i materijala, sofisticiranost, eleganciju i jednostavnost. U medicinskoj profesiji prvi dojam je presudan, a odjeća koju nosimo odražava i ciljeve i viziju naše tvrtke. LUUN ® Luxury Uniforms na pitanje: „može li odjeća medicinskih radnika biti moderna i elegantna“? odgovara: „može!“, a kao najveću inspiraciju ističu zadovoljne kupce iz cijelog svijeta, koji neprestano daju moć istraživanja, rasta i razvoja.

Pročitajte još i ...