Koža vam je osjetljiva i problematična? Uz ovaj proizvod možete bezbrižno na sunce

I dok ste hladniji dio godine prilično uspješno svoju osjetljivu i/ili problematičnu kožu držali pod kontrolom uz uobičajenu rutinu njege, s dolaskom toplijih i sunčanih dana, imate osjećaj da sve morate ispočetka. Naime, iskustvo vam govori da je većina krema sa SPF-om pregusto, preteško, premasno te da će dodatno pogoršati stanje na vašem licu. Bilo da je riječ o začepljenim porama ili nepravilnostima pa i upalama. No, s druge strane, isto tako iskustveno, znate da štetno UV zračenje može, prije svega, oštetiti kožu, a potom i pogoršati vašu problematiku. Drugim riječima, SPF je apsolutni must have. Samo je pitanje kakav?

To mora biti SPF formula koja će koži poput vaše pružiti kvalitetnu zaštitu od UV zračenja, ali koja istovremeno neće prouzročiti dodatnu, a često i teško popravljivu štetu na vašem licu. Zato u nastavku predstavljamo upravo takvav proizvod koji će vam vrlo brzo postati najvjerniji ljetni saveznik. Nije naodmet reći ni da je nominiran u okviru ovogodišnjeg natječaja Estetica Premium Product, upravo ga testiraju i naše ugledne dermatologinje.

Bioderma Photoderm Nude touch SPF 50+

Mineralna njega za zaštitu od sunca s osjećajem gole kože. Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitu od vidljivog svjetla zahvaljujući željeznim oksidima. Poboljšava kvalitetu sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ kompleksu u kombinaciji sa salicilnom kiselinom i kapriloil glicinom. Ujednačava i pojačava blistavost tena s osjećajem gole kože. Pruža 8-satnu kontrolu masnog sjaja, ostavlja suh i puderast osjećaj na dodir. Krema ima vrlo laganu i fluidnu teksturu te se jednostavno nanosi. Bez parfema je, nekomedogena, otporna na vodu, visoku toplinu i vlagu te je izvrsna podloga za make-up.

 

 

 

 

———————————————————————————–

Pokrovitelj kategorije LICE je ROX Beauty

Spriječite prve bore primjenom mikro strujnih uređaja NuFace Fix i NuFace Mini

NuFACE MINI snažan uređaj popularno nazvan TRENER LICA i omiljen među svjetskim zvijezdama

Mikro struja je električna struja niske frekvencije koja u obliku nježnih valova prodire ispod kože i tkiva te stimulira mišiće lica.

S godinama naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bio električne struje koju na proizvodi naše tijelo. To dovodi do opuštene kože, narušenih kontura lica i pojave mrskih nam bora.

Mikro struja koju ispušta NuFace Mini uređaj oponaša prirodnu struju koju proizvodi naše tijelo te

  • vraća normalnu frekvenciju stanicama oporavljajući ih
  • što rezultira utjecajem na produkcciju glavnih strukturnih proteina, elastina i kolagena
  • poboljšava crikulaciju, dakle tkivo je prokrvljeno pa bolje apsorbira nutrijente I lakše izacuje toksine

Na taj način  ovaj uređaj trenira mišiće lica, popravlja konture i umanjuje fine linije i bore. Tretman traje pet minuta dnevno, a potrebno ga je koristiti pet dana u tjednu.

Uređaj se koristi uz Nuface primer.

NuFACE FIX nagrađivani je beauty uređaj namijenjen zaglađivanju bora na području oko očiju, čeonom području te području iznad usana.

Svako područje potrebno je tretirati tri minute, a rezultati su vidljivi odmah.

Djelovanje mikro struje također pridonosi efektu punijih usana.

Uređaj dolazi s posebno kreiranim FIX Line Smoothing Treatment serumom koji provodi mikro struju do mišića lica, istovremeno hidratirajući kožu lica.

Uređaji su dostupni u ROX Beauty storeu  u Ilici 54, Zagreb i na roxbeauty.hr

 

Pročitajte još i ...