Kultna formula iz Kiehl’sa dobila je pojačanje – noćnu kremu koja popunjava kožu

Kad su u pitanju skincare ulja, američki brend Kiehl’s se može smatrati pravim pionirom. Prije 12 godina, ovaj je brend predstavio Midnight Recovery Concentrate, formulu sa snažnom mješavinom biljnih ekstrakata koja pomaže obnoviti kožu preko noći.

Kultna formula za noćnu njegu dobila je pojačanje

Midnight Recovery Concentrate osvojio je 57 nagrada u kategoriji ljepote i postao toliko popularan da se svake minute prodaju čak dva ulja.

Midnight Recovery Concentrate izglađuje izgled umornih linija i pomaže vidljivo ispraviti znakove oštećenja nastalih kao posljedica 30 dana lošeg sna u samo tri noći, a kožu čini glađom i blistavijom.

Za puniju i blistaviju kožu

Ljubiteljice Kiehl’sovog noćnog njegujućeg ulja iznimno će razveseliti novitet poznatog brenda – jer je kultna Midnight Recovery kolekcija dobila fenomenalno pojačanje – formulu koja djeluje preko noći i kožu ostavlja blistavom, dubinski nahranjenom i glatkom.

Riječ je o Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream, noćnoj kremi s 98%* sastojaka prirodnog porijekla, koja vidljivo daje punoću koži i obnavlja blistavost do jutra.

Tekući kristali i mješavine čistih biljnih ulja

Uz učinkovitost mješavine biljnih ulja brenda Kiehl’s, u kombinaciji s novom tehnologijom emulgiranja  pomoću tekućih kristala i moćnim sastojcima – biljnim uljima bogatim omega-6 i omega-3, Cloud Cream formula pomaže pri oporavku zaštitnog lipidnog sloja kože.

S 98% sastojaka prirodnog porijekla, ova krema pomaže zadržati vlagu i vidljivo popunjava za mekšu kožu mlađeg izgleda do jutra. Jedinstvena tekstura nalik oblacima nudi luksuzno senzorno iskustvo s umirujućim mirisom lavande, što je čini savršenom za nanošenje prije spavanja.

Kapljice ulja integrira u površinu kože

 „Putem kliničkih ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate od manjka sna otkrili smo vidljiva oštećenja kože, uključujući smanjenu količinu lipida i gubitak hidratacije, koji, ako ih se ne tretira, mogu postati trajnima i dovesti do vidljivih znakova starenja”, objašnjava dr. Nancy Ilaya, globalna znanstvena direktorica brenda Kiehl’s.

„Za poboljšavanje ovih znakova na licu osmislili smo kremu s biljnim sastojcima bogatim omega masnim kiselinama za obnavljanje lipidnog sloja. Formula ulja u vodi upotrebljava jedinstveni emulgator tekućih kristala koji zarobljava kapljice ulja i integrira ih u površinu kože, čime pruža dugotrajnu hidrataciju i učinak obnove lipidne barijere.”

Manjak sna utječe na lice

Kiehl’s je proveo klinička ispitivanja i ispitivanja na potrošačima koji pate upravo od nedostatka sna i otkrilo se da oni imaju probleme kože poput manjka sjaja, neujednačene teksture i gubitka punoće uz oslabljenu, oštećenu barijeru kože. Klinički je dokazano da krema Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream vidljivo obnavlja punoću i mekoću kože do jutra. Potrošači su također zaključili da je nanošenje kreme, uz miris koji popravlja raspoloženje, način hidratacije i njege kože koji je ugodan za sva osjetila.

I ova je krema formulirana u skladu s principom „Future Made Better“ , koji Kiehl’s opisuje kao  putovanje ka smanjenju utjecaja na okoliš i unaprjeđenju zajednica za koje rade.. Rad na zdravijem planetu znači da Kiehl’s stvara odgovornije formulacije s obnovljivim sastojcima i održivim pakiranjima te unaprjeđuje materijale koje upotrebljava u prodavaonicama.

Nova formula, Midnight Recovery Omega-Rich Cloud Cream dostupna je u Kiehl’s prodavaonicama, kao i na webshopu.

Pročitajte još i ...