Mikrodermoabrazija uz PMD uređaje: Revolucionarni kućni tretmani za blistavu kožu bez mrlja i bora!

Dok smo mi uživali u dugom toplom ljetu, naša koža je nestrpljivo čekala svojih pet minuta i oporavak od štetnih UV zraka, morske soli, povjetarca… Ukratko, taj zaštitni omotač našega tijela sve je osim avanturist. Voli sigurna mjesta, provjerene formule i iskušane tretmane. Među omiljenima u jesenskim danima joj je – mikrodermoabrazija.

Mikrodermoabrazija nije samo komplicirana riječ koju često čujemo u estetskim poliklinikama i kozmetičkim salonima, nego je ključ svježe, obnovljene i mladenačke kože. U svijetu gdje nas svakodnevni stres, onečišćenje i godine često izazivaju, tražimo rješenja koja će nas vratiti u dane kad je naša koža bila glatka, zdrava i bez mrlja ili bora. Mikrodermoabrazija je taj čarobni dodir koji transformira kožu i daje joj blistav izgled o kojem smo uvijek sanjali.

Riječ je o neinvazivnom, bezbolnom tretmanu koji uklanja odumrle stanice kože, poboljšava njen izgled i potiče obnovu kolagena, ključnog proteina za očuvanje strukture i čvrstoće kože. Ovaj postupak uklanja gornji sloj kože koristeći fina kristalna zrnca ili dijamantne glave potičući prirodni proces pilinga, čineći kožu svježijom, glađom i blistavijom.

Jedna od najvažnijih prednosti mikrodermoabrazije je sposobnost da smanji pojavu sitnih bora, ožiljaka od akni, hiperpigmentacija i neravnomjernog tena. Osim toga, ovaj postupak poboljšava upijanje proizvoda za njegu kože, što ih čini još učinkovitijima. 

Ukratko, vaša koža vapi za mikrodermoabrazijom! Dobra vijest je da ovaj super tretman možete obaviti u svom domu i razmaziti kožu kad god poželite. Za to će se pobrinuti dva specijalca – PMD Microderm Pro te PMD Microderm Pro Elite.

PMD PRO je revolucionarni uređaj za mikrodermoabraziju koji koristi vakuum tehnologiju i rotirajuće diskove obogaćene aluminij-oksid kristalima za rezultate poput onih u profesionalnim salonima. Ovi diskovi eksfoliraju i uklanjaju odumrle stanice kože, omogućujući proizvodima za njegu da prodru dublje, čime se pojačava njihova učinkovitost. Aluminij-oksid kristali su hipoalergenski, a vakuumsko usisavanje potiče cirkulaciju i proizvodnju kolagena, čineći kožu čvršćom i svježijom.

Redoviti tjedni tretmani smanjuju bore, mrlje, proširene pore i crvenilo, ujednačavajući ton i teksturu kože. Prvi značajni rezultati su vidljivi nakon 8-12 tjedana. Uređaj dolazi s nastavcima za različite tretmane, a diskovi različitih boja označavaju intenzitet. Može se koristiti i na tijelu, ne samo na licu, za dodatne tretmane.

PMD PRO ELITE predstavlja vrhunac tehnologije u svijetu mikrodermoabrazije. Zahvaljujući TruTier tehnologiji, koja kombinira varijabilno usisavanje i tri brzine, tretman je potpuno prilagođen korisniku. Uređaj koristi patentirane diskove s aluminij-oksid kristalima za eksfolijaciju i uklanjanje odumrlih stanica kože, čime se omogućuje dublje prodiranje proizvoda za njegu i obnova mladenačke kože. Vakuumsko usisavanje potiče cirkulaciju i proizvodnju kolagena.

Nakon 8-12 tjedna korištenja, PMD Elite PRO uređaj umanjuje pojavu finih linija i bora, potiče bolju hidrataciju, smanjuje postojeće pore i pojavu pora, uklanja tamne mrlje i ujednačava ten, smanjuje crvenilo i ujednačava teksturu kože. Statistički podaci pokazuju da 100% korisnika ima mekšu kožu, dok 90% njih potvrđuje svježiji izgled kože. U setu dolazi uređaj s različitim nastavcima prilagođenim različitim tipovima kože i tretmana, od ultraosjetljivih do intenzivnih, kao i dodaci za tretiranje većih površina tijela. Tretmani se preporučuju jednom tjedno.

PMD Microderm Pro uređaj je trenutno na akciji i snižen je 30% u webshopu roxbeauty.hr i u ROX BEAUTY concept storeu u Ilici 54 u Zagrebu.

Pročitajte još i ...