Poliklinika Milojević – HydraFacial Center of Excellence

Živimo u vremenu kada industrija ljepote (vrlo vjerojatno) doseže svoje vrhunce. Tržište je doslovno preplavljeno kozmetičkim proizvodima koji obećavaju čuda u bočici ili tubi, ali i tretmanima koji obećavaju gotovo trenutne rezultate koji će transformirati naše lice i tijelo. Pritom nema potrebe za dugotrajnim oporavkom, a svojim se svakodnevnim aktivnostima možemo odmah vratiti. Jedan od takvih tretmana koji je jednako popularan među holivudskim zvijezdama, kao i među nama, ‘običnim smrtnicima’ je HydraFacial.

Najbolji tretman kada želite zablistati

Teško je povjerovati da za njega još niste čuli, no za svaki slučaj, recimo kako se radi o sofisticiranom postupku koji spaja dubinsko čišćenje i revitalizaciju kože uz brojna anti-age djelovanja. Tretman je brz, bezbolan, a kožu ostavlja dubinski očišćenom i osvježenom. Mekoća i mladenački glow veliki su bonus. Upravo zato ovaj je tretman toliko omiljen u cijelom svijetu, a brojne ga zvijezde koriste kao pripremu za razne crvene tepihe po kojima redovito šeću.

Jedno od prvih mjesta u Hrvatskoj gdje smo kenuli odlaziti na HydraFacial bila je Poliklinika Milojević, koja danas, posve opravdano, nosi i naziv centra kvalitete za ovaj tretman.

Njezin vlasnik i klinički direktor, dr. Nikola Milojević brine o mladolikom izgledu brojnih poznatih Hrvatica i najbolji je mogući sugovornik o svim benefitima ovog tretmana.

„HydraFacial se ubraja među tretmane pomlađivanja kože, no on je puno više od toga”, naglašava dr. Milojević i dodaje kako je ovaj tretman jedino rješenje koje istovremeno dubinski čisti pore, polira površinu kože i uklanja grubu teksturu. Tijekom tretmana nanose se posebni serumi – boosteri koji uklanjaju umoran izgled i mrljice na licu, pojasnio nam je naš sugovornik.

Trenutno vidljivi rezultati

Sam tretman provodi se u tri osnovna koraka, za koji se koriste različiti nastavci. Patentirana vrtložna Vortex tehnologija bezbolno izvlači sve nečistoće iz pora i radi nježnu eksfolijaciju, istovremeno vlažeći kožu revitalizirajućim sastojcima. Nakon čišćenja, koje traje oko 15 minuta, na lice se aplicira ampula – koja može biti hijaluronska, enzimatska ili vitaminska – ovisno o potrebama kože. Nakon toga, koža se izlaže plavoj i crvenoj LED svjetlosti koja djeluje pomlađujuće, protuupalno i regeneracijski, stimulirajući proizvodnju kolagena i elastina u stanicama kože.

Iz svih navedenih razloga, dr. Milojević upravo ovaj tretman preporučuje svojim klijenticama uoči nekog važnog događaja, kada su bitni rezultati koji su vidljivi odmah.

“Naravno da ima i drugih učinkovitih tretmana, no oni svoj učinak pokazuju tek za nekoliko dana ili tjedana, dok rezultate HydraFaciala vidimo odmah, doslovno još u samoj ordinaciji, pri prvom pogledu u ogledalo nakon tretmana“, otkriva dr. Milojević i dodaje kako je HydraFacial namijenjen je svim tipovima kože pa i onoj osjetljivoj.

“U Poliklinici Milojević naši će vrhunski liječnici i stručne medicinske sestre odabrati specifične serume i protokol, odnosno individualni tretman prilagođen stanju i potrebama vaše kože. Prije samog tretmana obavit će detaljne konzultacije tijekom kojih će procijeniti stanje vaše kože.

HydraFacial centar kvalitete

A upravo je u Polikliniku Milojević nedavno stigao HydraFacial uređaj najnovije generacije. Stoga dr. Milojević i njegov tim svojim pacijentima od sada mogu ponuditi zaista posljednju riječ tehnologije i još višu razinu personalizacije tretmana.

“Mogu s ponosom reći da je ovo apsolutno logičan slijed naših nastojanja, ali naše ekspertize i iskustva s ovim tretmanom jer upravo je Poliklinika Milojević pionir u njegovoj primjeni u Hrvatskoj”, naglasio je dr. Milojević te je dodao kako, iako HydraFacial tretman nude brojne klinike u zemlji, u Poliklinici Milojević on je posebno iskustvo.

“Hrvatska među prvima u Europi ima najnoviji HydraFacial, a osim toga, u našim protokolima ne propuštamo nijedan korak i ne štedimo na njegujućim boosterima i serumima. Osim toga, imamo najveće i najdulje iskustvo primjene ovog tretmana te najbolje povratne informacije naših pacijenata. Upravo zato, s ponosom ističemo da je naša poliklinika HydraFacial centar kvalitete za HydraFacial – dakle, referentno mjesto za ovaj tretman u Hrvatskoj”, zaključio je dr. Nikola Milojević.

Pročitajte još i ...