Najljepši romantični parfemi za Valentinovo

Parfemi su tradicionalno, uz praline i cvijeće, najpopularniji poklon za Valentinovo. Poklanjajući parfem, poklanjamo emociju, trenutak, uspomenu pa je stoga jako važno da odaberemo pravu mirisnu kreaciju za voljenu osobu. Romantični parfemi stvaraju osjećaje, a najčešće su intiman i dragocjen poklon.

U nastavku donosimo najljepše romantične parfeme koji će biti vrlo poželjan poklon narednih dana.

Miss Dior Blooming Bouquet Eau de Toilette

Miss Dior Blooming Bouquet svježa je i elegantna mirisna kreacija. Složena je poput buketa tek otvorenog cvijeća, a donosi note ruže, božura, bergamota i bijelog mošusa. Radostan parfem koji priča priču o ljubavi i strasti.

 

Giorgio Armani Eau de Parfum My Way Nectar

 

Parfem koji je zapravo svojevrsni poziv na čulno putovanje. Nježno miješa esencije voća i cvijeća te dons jedinstveno olfaktivno iskustvo. U novoj verziji Nectar karakteristične note parsema My Way obogađene su svježinom sočne kruške i nježne tuberoze.

 

Maison Marigela Replica On A Date

Ovaj je parfem nadahnut sjećanjem na savršen susret u čarobnim vinogradima Provanse. Senzualna esencija koja obuhvaća arome zrelog grožđa okupanog toplim zrakama sunca te nježan miris divljih ruža.

 

Chanel Chance Eau Tendre

parfums romantiques chanel

Mirisna kreacija koju potpisuje Olivier Polge. Kompozicija koja je istovremeno voćna i cvjetna, intenzivna i nježna. U samom srcu mirisa nalazi se apsolut jasmina i esencija ruže. Nevjerojatno ženstven i opojan miris.

 

Acqua di Parma Peonia Nobile

 

Ovaj profinjeni miris nadahnut je mnogim licima božura – cvijeta koji je istovremeno i nježan i moćan. Miris se otvara laganim voćnim i svježim notama crnog papra i maline. Nježne note božura miješaju se s geranijem, ružom i svježinom frezije, a obavijene su bazom ambre, pačulija i mošusa.

Pročitajte još i ...