Organski proizvod za svježi izgled i pomlađivanje bez šavova

Trenutno svježiji izgled, pomlađivanje bez šavova i vremena oporavka, kao i mogućnost tretiranja gotovo svih znakova starenja, pozicionirali su dermalne filere na tron estetskih tretmana. S razvojem ove grane medicine, razvile su se i nove tehnologije, ali i novi proizvodi koji jamče izvrsne rezultate bez rizika od negativnih reakcija.

Posebni po potpunoj čistoći materijala i trajnosti rezultata, organski fileri predstavljaju novu eru u svijetu estetske medicine. Švicarski brand Neauvia ponosi se titulom „prvog organskog filera“, a svojim djelovanjem pruža dugoročni učinak pomlađivanja i učvršćivanja kože. Uz novitet ovog branda, na licu ne ostaju tragovi tretmana, a pomlađeni i osvježeni odmah možete nastaviti svoj uobičajeni dnevni ritam.

Organski fileri koji odgovaraju svakoj koži

Dobiveni od potpuno čistih bioloških materijala, Neauvia Organic fileri posljednji su hit u svijetu. Ovaj švicarski brand filera jedinstven je po prirodnom načinu proizvodnje u kojem se ne koriste nikakve dodatne kemikalije.

Kako bi proizvod odgovarao baš svakoj koži, alergijske reakcije svedene su na minimum. PEG umrežavanjem hijaluronske kiseline u Neauvia Organic fileru umanjen je rizik od imunološke reakcije u koži. Posebna tehnologija proizvodnje sprječava preveliku stimulaciju imunostanica u tijelu, stvaranje granuloma i kronične upale, istovremeno odlažući degradaciju i bioapsorpciju injektiranog filera, čime pruža dugotrajniji učinak.

Briše znakove starenja, a koža se stimulacijom kolagena nastavlja pomlađivati sama od sebe

Posljednju inovaciju branda predstavlja filer Neauvia Organic Stimulate, filer s višestrukim učinkom. Ovaj jedinstveni proizvod istovremeno omogućuje zaglađivanje bora, lifting efekt i dugotrajnu biostimulaciju kože. Uz hijaluronsku kiselinu sadrži i 1% kalcij hidroksiapatita, minerala koji se nalazi u ljudskim kostima i potiče proizvodnju novog kolagena u koži. Upravo zbog jedinstvenog sastava, Stimulate filer postiže uklanjanje znakova starenja uz biostimulaciju i revitalizaciju kože.

Izvrstan je za tretiranje dubokih nazolabijalnih bora, lifting efekt, oblikovanje brade i pomlađivanje ruku, a izuzetne rezultate daje i u poboljšanju kvalitete i punoće kože te volumena lica.

Jednostavno se oblikuje, osvježava lice, čini kožu punijom, vraća volumen gdje je potreban te pruža učinak faceliftinga, a najbolje od svega – stimulacijom kolagena nastavlja djelovati pa se nakon tretmana koža još dugo nastavlja pomlađivati sama od sebe.

Kalcij hidroksiapatit u Neauvia Organic filerima nalazi se u malim česticama i ravnomjerno raspodjeljuje po hidrogelu, čime osigurava stabilnost i postojanost gela te dugotrajnost rezultata.

Samo dva uboda

Osim iznimnih rezultata, dugotrajnosti i visoke sigurnosti, Neauvia Organic Stimulate pruža još jednu prednost – aplicira se kanilom, čime se izbjegava nastanak hematoma, a odmah nakon zahvata možete se vratiti uobičajenim aktivnostima, bez da itko posumnja da ste upravo bili na estetskom tretmanu.  Nakon aplikacije i nekoliko ml filera, imat ćete samo dva uboda iglom na licu.

Naime, aplikacija kanilom omogućava sigurnije izvođenje zahvata, bez straha od oštećenja krvne žile i edema (otekline kože) nakon tretmana. Osim toga, omogućava bolju kontrolu količine filera, bez pojave podljeva i oteklina.

Visokom sigurnošću primjene, Neauvia Stimulate filer izvrstan je izbor za sve one koji žele pomladiti lice, ali i za početnike u svijetu filera koji prvi put razmišljaju o takvom tretmanu.

Jedinstvena prilika: Rezervirajte svoj termin, izbrišite godine i suvišne bore

Želite li isprobati ovaj jedinstveni filer, Medicinsko kozmetički centar Murad daruje vam popust na aplikaciju filera Neauvia Organic Stimulate – iskoristite čak 30% na redovnu cijenu za gotovinsko plaćanje u periodu do 20.10.2018.  Popust za kartično plaćanje iznosi 20%.

Pročitajte još i ...