Otvaranje novog centra komplementarne medicine okupilo poznate dame

Ovog su tjedna zagrebački ljubitelji estetike i ljepote mogli uživati u dvostrukom slavlju. Jedna od najuspješnijih poliklinika u Hrvatskoj, Poliklinika Sinteza, predstavila je novi centar komplementarne medicine koji spaja brigu o zdravlju i estetici lica i tijela, kombinirajući najsuvremenije uređaje s jedinstvenim metodama komplementarne medicine, a razlog za slavlje imao je i vodeći hrvatski magazin na području wellbeinga, Sensa, koji je ovom prilikom proslavio veliki 11. rođendan.

Goran Ivkić, Jeannette Gjurić, Izabela Vrtar i Branka Bartolić

Brojna poznata lica

Za ovo dvostruko slavlje najzaslužnije su dvije dame koje su svojim dugogodišnjim radom, vizijom i ljubavlju prema poslu pokazale da im je zdravlje i poboljšanje kvalitete života zaista na prvom mjestudr. Jeannette Gjurić, specijalistica anesteziologije, reanimacije i intenzivne medicine te tradicionalne kineske medicine i Izabela Vrtar, glavna urednica Sense.

Živa Moretti, Izabela Vrtar i Jeannette Gjurić

Otvaranje jedinstvenog centra unutar poliklinike s ponosom je predstavila vlasnica Poliklinike Sinteza, dr. Jeannette Gjurić, jedna od najvećih vizionarki hrvatske estetske medicine.

Jelena Perčin, Jeannette Gjurić i Jelena Miholjević

Svojim je inovativnim metodama i individualnim pristupom s godinama stekla nebrojene zadovoljne pacijentice, među kojima se nalaze i brojne poznate dame koje su se okupile i na predstavljanju centra, poput Jelene Perčin, Marije Borić i Jelene Miholjević, ugledne glumice koja je događanje obilježila i voditeljskom ulogom, a među poznatim licima na otvaranju našao se i jedan od najuspješnijih hrvatskih autora, sociolog i pisac Bruno Šimleša.

Bruno Šimleša i Jeannette Gjurić

Izabela Vrtar, glavna urednica magazina Sensa, iskoristila je priliku da s okupljenim prijateljima i kolegama podijeli radost proslave 11. godišnjice časopisa kojem je na čelu. Nakon 130 inspirativnih brojeva i nekoliko desetaka uspješnih projekata, možemo zaključiti da je riječ o dami nepresušne inspiracije i posvećenosti poslu, što već godinama prepoznaju i tisuće čitateljica.

Izabela Vrtar, Jelena Miholjević i Jeannette Gjurić

Adresa na koju se pacijentice rado vraćaju

Potpuno prirodne anti-age metoda, ali i najnoviji hi-tech aparati učinili su Polikliniku Sinteza mjestom na koje se pacijentice rado vraćaju, a glavnu je ulogu u tome odigrala dr. Jeannette Gjurić, koja je jedinstvenim programima pomlađivanja postala omiljena estetska liječnica dama koje žele nešto više od običnog tretmana, žele cjelovit pristup i metode prilagođene upravo njima.

Najnovija aparatura za oblikovanje lica i tijela na jednom mjestu

Da se najsuvremeniji uređaji i tradicionalne, komplementarne metode izvrsno nadopunjuju, potvrđuje i novootvoreni centar komplementarne medicine koji na jednom mjestu pruža tretmane najsuvremenijim uređajima za potpuno neinvazivno pomlađivanje, ali i oblikovanje lica i tijela, kao i prirodne anti-age tretmane po metodama renomirane liječnice.

Nema dvojbe kako će čekaonica novog centra biti jednako puna kao na dan otvorenja, jer je Zagrebu nedostajala upravo ovakva oaza koja spaja unaprjeđenje zdravlja, promicanje komplementarnih metoda i najmodernija dostignuća u polju estetske medicine i neinvazivnog pomlađivanja.

Pročitajte još i ...