Stigla je jedina četkica za zube koja će vam ikad trebati

Prosinac je za mnoge od nas najljepši, a zasigurno i najsvečaniji mjesec u godini. Sa sobom donosi brojne prilike za druženja, slavlja, zdravice i – osmijehe. Jednom riječju – sezona blagdanskih partyja samo što nije krenula.

Čitav mjesec razmjenjujemo dobre želje, jedni drugima želimo sreću i zdravlje, pažljivo biramo poklone i darujemo ono što mislimo da će razveseliti naše najdraže. Želimo da naši pokloni, osim simboličke i emotivne, imaju i upotrebnu vrijednost te da ih primatelji doista koriste i u njima uživaju. Takve je poklone nerijetko teško pronaći, a kada u tome uspijemo, srce je puno, a osmijesi ne silaze s lica.

Osmijeh na dar

A kako bi bilo da ove godine doista darujemo osmijeh? I kako to opće učiniti?

Pa, možda je i jednostavnije nego što mislimo. Valja pritom imati na umu da je osnovni preduvjet za iskren i širok osmijeh imati zdrave i lijepe zube. A kada je dentalno zdravlje u pitanju, prvi i najvažniji korak je temeljita i kvalitetna higijena i njega. Tu je nezaobilazno ime tvrtka Philips, predvodnik u inovativnim uređajima za osobnu njegu, koja je nedavno predstavila novu i do sada najnapredniju Sonicare Prestige limited edition električnu četkicu.

Riječ je o električnoj soničnoj četkici Philips Sonicare Prestige 9900 s tehnologijom SenseIQ koja prepoznaje način na koji se četkaju zubi te se metodom rada prilagođava potrebama korisnika. Proces četkanja ovim četkicama je jednostavan, nježan, ali prije svega učinkovitiji od pranja običnom četkicom za zube. Četkicu pokreće napredna sonična tehnologija koja u jednoj minuti napravi čak 62.000 kombiniranih pokreta, što je s običnom četkicom nezamislivo.

Tehnologija SenseIQ, pomoću ugrađenih senzora upozorava ako prejako pritišćete četkicu, prilagođava se vašem načinu pranje te je nježna za zube i desni. Četkicu je moguće povezati s Philips Sonicare mobilnom aplikacijom koja u stvarnom vremenu pruža smjernice o pritisku četkanja, pokretima pranja, trajanju i učestalosti pranja te vam daje personalizirane preporuke i praktične upute koji vašu oralnu higijenu mogu podići na još višu razinu

Philips i L’Occitane za najljepše darivanje

Posebnost ovog izdanja ogleda se u limitiranom luksuznom pakiranju koje sadrži najnapredniju Sonicare Prestige 9900 električnu četkicu i putnu torbicu s motivima trešnjinog cvijeta te čak dva poklona za vas ili vaše najmilije ovih blagdana –  losion za tijelo i kremu za ruke francuskog kozmetičkog brenda L’Occitane s neodoljivim mirisom trešnjinog cvijeta.

Ova je linija inspirirana trešnjinim cvijetom poznatijim kao sakura koji, osim što je nacionalni simbol Japana, ujedno predstavlja i vrijeme obnove i optimizma te je zbog svog kratkog razdoblja cvata jedan od ljepših podsjetnika kako treba uživati u svakom trenutku života. Inspirirana tom mišlju, ova linija poziva da se svatko posveti brizi o sebi uz uređaje za osobnu njegu stvorene prema potrebama modernih korisnika.

Neka svaki dan bude razlog za blistav osmijeh s Philips Sonicare četkicom. Temeljito čisti i izbjeljuje zube ta štiti i njeguje desni pomažući da s vremenom postigneš bolje četkanje. Osmijeh će vam biti najbolji saveznik, a ovih ga blagdana možete i pokloniti svojim najmilijima!

Limitirano luksuzno pakiranje dostupno je u Sancta Domenica prodavaonicama te na istoimenom webshopu te u Elipso prodavaonicama i na webshopu .

Sancta Domenica: https://www.sancta-domenica.hr/sonicare-prestige-l-occitane.html

Elipso: https://www.elipso.hr/mali-kucanski/zubne-cetke/PHILIPS-HX9992-31/

 

Pročitajte još i ...