Što je korigirala Beyoncé?

Beyoncé je jedna od zvijezda koja je od početka karijere zadržala vrlo prirodan izgled i vrlo je teško uočiti gdje se kriju promjene u odnosu na prije. Ipak, proučite li fotografije s početka karijere, uočit ćete da su se neke sitnice promijenile.

Iako suptilna promjena, očito je da je na početku karijere Beyoncé imala širi nos nego danas. Vjerojatno se podvrgnula operaciji kako bi postigla uži i manji nos.

Picture1

Picture2

Promjena je uočljiva i u veličini njezinih grudi. Iako je teško procijeniti radi li se o nekom od zahvata ili samo dobrom grudnjaku i odabiru odjeće, danas njene grudi izgledaju punije.

Picture3

30 JUNE 2015 BEYONCE IN THIS GREAT CELEBRITY TWITTER PICTURE!, Image: 251512864, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

Beyoncé je poznata po svojoj istaknutoj stražnjici i bedrima. Ipak, s vremenom su njezine noge postale mršavije. Takav rezultat može se postići mršavljenjem i vježbanjem, ali, s obzirom na prirodno istaknutiji donji dio tijela, moguće da se podvrgnula nekom od tretmana uklanjanja masnih naslaga s unutarnje strane natkoljenica ne bi li postigla vitkije noge.

17.SEPT.2014 BEYONCE IN THIS GREAT CELEBRITY TWITTER PICTURE!, Image: 205727590, License: Rights-managed, Restrictions: PLEASE CREDIT AS PER BYLINE *UK CLIENTS MUST CALL PRIOR TO TV OR ONLINE USAGE PLEASE TELEPHONE 0208 344 2007*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Xposurephotos

U zadnje se vrijeme šuška i o njezinim punim usnama, međutim, stručnjaci su se složili kako bi one lako mogle biti posljedica trudnoće, dok su nazolabijalne bore vjerojatno popunjene filerima.

NEW YORK, NY - OCTOBER 20: Beyonce attends TIDAL X: 1020 in Brooklyn, New York on October 20, 2015 in New York City., Image: 263316210, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Face To Face A

Pročitajte još i ...