Poliklinika dr. Tončić – estetska kirurgija po mjeri pacijenta

Irina Shayk

Uspjeh Poliklinike dr. Tončić temelji se na stručnosti i vrhunskoj medicinskoj usluzi u području estetske kirurgije te tradiciji dugoj 30 godina.

Nakon što je 21 godinu uspješno vodio svoju privatnu ordinaciju, najstariju ustanovu te vrste u regiji, dr. Rajko Tončić odlučio je ponuditi svojim pacijentima usluge estetske kirurgije u vrhunski opremljenoj, suvremenoj poliklinici. Tako je prije devet godina otvorena Poliklinika dr. Tončić koja se nalazi na dvije etaže novog, modernog i funkcionalnog objekta u rezidencijalnoj četvrti u Zagrebu. Objekt u kojem se nalazi Poliklinika dr. Tončić građen je za tu namjenu te je podređen isključivo medicinskoj funkciji.

Poliklinika dr. Tončić
Poliklinika dr. Tončić

Vrhunski tim liječnika s dugogodišnjim iskustvom svakodnevno izvodi estetske zahvate na licu i tijelu.

„O našem radu najbolje govore rezultati i zadovoljstvo pacijenata. Rješavanjem naizgled manjeg estetskog problema doista se može utjecati na kvalitetu nečijeg života. Naši pacijenti polikliniku napuštaju zadovoljni i puni samopouzdanja“, objašnjava dr. Dinko Tončić koji kirurške zahvate iz područja estetske kirurgije izvodi svakodnevno, pristupajući svakom pacijentu individualno i s posebnom pažnjom, vodeći se prvenstveno željama i očekivanjima pacijenata.

Dr. Rajko i dr. Dinko Tončić sa stručnim osobljem poliklinike
Dr. Rajko Tončić i dr. Dinko Tončić sa stručnim osobljem poliklinike

U Poliklinici dr. Tončić očekuje vas cjeloviti pristup: od prvog posjeta, uvodnog razgovora i savjetovanja, do operacije i postoperativnog oporavka. Najsuvremenija medicinska oprema, stručnost i vrhunski rezultati najbolje govore o ovoj poliklinici koja je u potpunosti prilagođena potrebama pacijenata. Individualni pristup, zadovoljstvo i dobrobit pacijenta temelj su uspješnog rada Poliklinike dr. Tončić, a medicinski tim sastavljen od vrhunskih stručnjaka uvijek je na raspolaganju pacijentima za konzultacije, savjete i dodatne informacije.

Pročitajte još i ...