Pogledajte tko je sve bio na predstavljanju novog ruha poznatog dermokozmetičkog brenda

Njemački dermokozmetički brend Reviderm predstavio je novi izgled svoje renomirane linije dermokozmetike. Na predstavljanju novog ruha ovog kozmetičkog diva našle su se i brojne poznate osobe i prijatelji brenda, poput Tatjane Jurić, Semente Rajhard, Olje Vori, Deana Pelića, Tare Rosandić, Ecije Ojdanić, Mile Horvat, Anje Alavanje i brojnih drugih.

Sementa Rajhard i Tatjana Jurić
Mila Horvat

Posebno događanje u Zagrebu okupilo je i brojne zaljubljenike u kozmetiku, kao i dugogodišnje partnere brenda, a okupljeni su se imali prilike upoznati s novim, osvježenim izgledom ovog sve popularnijeg dermokozmetičkog brenda čiji se proizvodi ne mogu pronaći u slobodnoj prodaji.

Mario Rucner

Prisutne je tijekom večeri zabavljao poznati violist Mario Rucner, a za ugodnu atmosferu pobrinuli su se i dobro raspoloženi gosti.

Iris Pinjuh

Ivana Delač Đolo i Sementa Rajhard

Najvjerniji i najuspješniji Reviderm centri nagrađeni su priznanjima za svoj rad i dugogodišnju suradnju s renomiranim brendom.

Ognjen Bagatin

Poseban gost večeri bio je Dominik Bauermeister, CEO Reviderma, koji je potvrdio da je u proteklih 15 godina, koliko je Reviderm prisutan u našoj regiji, ovaj brend postao primjer uspješnog koncepta koji je postavio visoku ljestvicu za ostale zemlje.

Kristina Ukalović i Dominik Bauermeister

Osim novog ruha svih Revidermovih proizvoda, novost je i redizajnirana web stranica, na kojoj možete saznati sve o problematikama kože, dobiti profesionalni savjet stručnjaka za kožu te doznati više o Reviderm dermokozmetici i tretmanima.

Kristina Ukalović i Ecija Ojdanić

Upravo cjelovit pristup njezi kože i „true care“ filozofija, u kojoj važan dio čine aktivni sastojci iz dermokozmetike koji ciljano djeluju na stanja i problematike kože, ono je što ovaj brend izdvaja od ostalih na tržištu.

Brend Reviderm poznat je po individualnom pristupu koži, jedinstvenom na ovim prostorima. Iza te filozofije stoji ideja da je svakoj koži potrebna individualna pažnja, a pristup podrazumijeva 5 koraka kojima se dolazi do optimalnih rezultata za svaku kožu.

Pročitajte još i ...