Revolucionarna inovacija u pomlađivanju – regeneracija kože i rezultati od prve primjene

Koža je naš najveći organ, a poznato je da proces njezinog starenja započinje odmah po rođenju. Međutim, prvi znakovi starenja postaju vidljivi krajem dvadesetih godina života. To, naravno, varira od osobe do osobe, odnosno, o tome koliko smo se izlagali vanjskim štetnim utjecajima ili drugim faktorima starenja. Kraj dvadesetih godina stoga je savršeno vrijeme za početak anti-age prevencije koju, na nešto drugačiji način nastavljamo i u tridesetima i četrdesetima. No, taj proces ne staje ni kada zađemo u pedesete, a umjesto prevencije, težimo zadržavanju mladolikosti, odnosno pomlađivanju.

Žene danas (srećom) više ne bježe od svojih godina, ne skrivaju ih, već ih ponosno nose i kvalitetno se njeguju i brinu o koži lica i tijela. Neke se u četrdesetima odlučuju na konkretnije estetske zahvate, dok još uvijek značajan broj dama radije bira neinvazivne tretmane koji postižu sve fascinantnije rezultate i doista se mogu mjeriti s operativnim zahvatima poput liftinga.

Stoga će sve one s veseljem dočekati vijest o najnovijoj kozmetičkoj inovaciji pod nazivom MEGAN®, koja donosi tehnološki napredak i revolucionarnu njegu kože. Dolazi nam iz Skeyndora, španjolskog brenda vrhunske profesionalne kozmetike.

MEGAN® kombinira čak 3 tehnologije – Hi-Freq (visoka frekvencija), Dermaboost i Deep RGB, te zajedno s naprednom visokoučinkovitom kozmetkom i specifčnim djelovanjem LED aktvirajućeg koncentrata – pruža dosad neviđene rezultate u regeneraciji stanica iz najdubljih slojeva kožnog tkiva.

Skeyndor – priča o uspjehu

Priča o Skeyndoru je započela 60-tih godina prošlog stoljeća kada su dva prijatelja g. Joan Morcillo Casas i Publio Puente Garrido odlučili razviti vlastitu liniju profesionalne kozmetike koja se tijekom godina etablirala kao ekskluzivan španjolski kozmetički brand, zauzevši 2. mjesto na španjolskom tržištu profesionalne kozmetike. Prisutan u šezdesetak zemalja diljem svijeta, s više od 2000 formula, 834 provedenih kliničkih studija i ogromnim ulaganjima u istraživanje i razvoj, Skeyndor je danas brand koji se ponosi sa kvalitetom svojih proizvoda, inovativnim pristupom i vidljivim rezultatima pod motom „znanost kreira ljepotu“.

Profesionalan pristup, strast za inovacijama, praćenje trendova u kozmetičkoj industriji i konstantno usavršavanje doveli su Skeyndor do velikog broja priznanja širom svijeta, ali i do doista revolucionarnih proizvoda i protokola, kakav je i MEGAN® . Nastao je kao rezultat pedesetogodišnjeg godina rada i istraživanja te stoga danas imamo jedinstveni višestruki sustav tretmana koji spaja 3 tehnologije (Tri Synergy Tech®) s inteligentnim formulama Skeyndor Hi-tech kozmetike.

Drugim riječima, MEGAN® je sustav dermalne regeneracije koji daje trenutne i dugotrajne rezultate, već od prve primjene. Njegovu je učinkovitost potvrdio Španjolski centar za razvoj industrijske tehnologije (CDTI), kao i kliničke studije koje je proveo Skeyndor, a koje dokazuju njegovu iznimnu sposobnost regeneracije kože.

3 tehnologije za 3 koraka

1. Korak: Hi-Freq

Visokofrekventna monopolarna kapacitivna struja, zajedno s vodljivim Hi-Freq gelom visoke učinkovitosti, stimulira, regenerira i preoblikuje najdublja tkiva kože. Dolazi do vibriranja tkiva bogatih vodom kao što su mišići i krvožilni sustav, a to proizvodi toplinu duboko u koži. Kako temperatura raste, irigacija se povećava, uzrokujući porast razine kisika i hranjivih tvari u tkivima. Povećava se i propusnost aktivnih sastojaka kroz tkivo, a ta aktivacija u masnom tkivu ubrzava metabolizam i pojačava sagorijevanje masti, stvarajući lipolitički učinak.

Rast topline potiče otpuštanje tvari, uključujući proteine ​​toplinskog šoka (HSP), koji potiču proizvodnju kolagena i elastina za regenerativni učinak podizanja kože. Ovo povećanje temperature također pospješuje drenažu i eliminaciju tekućina i toksina. Inovativni Hi-Freq Gel, vodljivi gel visokih performansi, štiti kožu i maksimizira učinak Hi-Freq tehnologije.

2. Korak: Dermaboost

Povećava penetraciju i poboljšava apsorpciju LED aktivnih sastojaka zahvaljujući najsuvremenijim strujama hidroelektroporacije i mezoterapije, posebno prilagođenim za sustav MEGAN®.

3. Korak: Deep RGB tehnika

Aktivira LED fotostimulirajuće koncentrate, formulirane uz pomoć kozmetičke dron tehnologije. Svaki snop svjetlosti – crvene, zelene ili plave – prodire u različite razine kože, a nanosi se sa specifičnim koncentratom za svaku problematiku kože: proširene pore, svjetlinu, čvrstoću, mrlje, bore i opuštenu kožu.

Preciznost, učinkovitost i tehnologija definiraju vrhunsku kozmetiku koju je Skeyndor razvio ekskluzivno za MEGAN®. Sedam koncentrata s kozmetičkom dron tehnologijom sadrže mikrokapsule koje, navođene staničnim GPS-om, omogućuju aktivnom sastojku djelovanje na ciljne stanice.

Kome je namijenjen ovaj tretman?

MEGAN® se preporuča osobama čija koža treba oporavak i regeneraciju, ali tretira i čitav niz drugih problematika – od masne kože, proširenih pora, akni. Odlično tretira mrlje i postiže blistavost kože. Nezamjenjiv je kao anti-age tretman – protiv bora i za učvršćivanje tonusa kože. Osim toga, potiče proizvodnju vlastitog kolagena i poboljšava prinos stanične energije.

Odmah vidljivi rezultati

Učinkovitost sustava MEGAN® dokazana je kliničkim studijama koje potvrđuju njegovu iznimnu sposobnost regeneracije kože. Rezultati su trenutni i dugotrajni, a donose stopostotni učinak liftinga, definiranja kontura lica i vrata, smanjenja bora, gušću, podatniju i puniju kožu. Koža je ujedno i čišća, ujednačenija, blistava i detoksicirana. Osim toga, pročišćena je, a pore su smanjene. Također, manje su vidljivi podočnjaci i mrlje.

 

Pročitajte još i ...