Dok neki drugi dižu, oni spuštaju cijene sredstvima za dezinfekciju koja uništavaju corona virus

Tvrtka Med-line već je godinama na hrvatskoj sceni sinonim za nabavu i distribuciju vrhunske medicinske opreme, a na području Republike Hrvatske i čitave regije zastupnik je većeg broja svjetski poznatih brendova s područja plastično-rekonstruktivne kirurgije, estetske medicine i kozmetologije.

Osim brendova GC Aesthetics (glatki grudni implantati Eurosilicone, implantati testisa, potkoljenica, brade), Luminera dermalnih filera, Veronique Design post-kirurških steznika, K-Surgery, MCCM medical cosmetisc, Taumed, Love CosMedical, Medixa te Rimos igala i kanila, ovlašteni je distributer jednog od najučinkovitijih dezinficijensa na tržištu – Clinisept Plus, čiji sastav nudi niz prednosti u odnosu na druge dezinficijense.

Izvor foto: Facebook

Snižavanjem cijene ovog proizvoda odlučili su pomoći u suzbijanju pandemije i ovaj ključan proizvod odlučili su učiniti dostupnim svima.

Kako bi u vremenu kada su sredstva za dezinfekciju postala najtraženiji proizvod na tržištu, osigurala lakšu dobavljivost i pristupačnost svakoj osobi, ova je tvrtka maksimalno prilagodila cijene i približila ih kupovnoj moći većine ljudi.

Tvrtka Med-line, čija je direktorica dr. med. Maria Škornjak, izvijestila je kako je, nakon opsežnih pregovorima s dobavljačima, u situaciji kada cijene dezinficijensa vrtoglavo rastu, uspjela postići nižu tržišnu cijenu Clinisepta Plus.

dr. med. Maria Škornjak, direktorica tvrtke Med-Line, ekskluzivnog distributera za Clinisept Plus

Ovom je ponudom tvrtka još jednom dokazala kako je riječ o pouzdanom partneru zdravstvenog sustava, a Clinisept Plus proizvodi će po nižoj cijeni biti dostupni sigurno do 1. lipnja 2020, a kako tvrde – ovisno o odluci dobavljača, možda i trajno.

Više informacija o Clinisept Plus proizvodima potražite OVDJE.

Ključni proizvodi za antimikrobnu zaštitu kože, sluznica i rana

Povoljniju cijenu tvrtka je uspjela postići za ključne proizvode namijenjene antimikrobnoj zaštiti kože, sluznica, otvorenih rana, uključujući  i proizvod za koji postoji laboratorijsko istraživanje da u roku 15 sekundi uništava corona virus.

Rezultate istraživanja pogledajte OVDJE.

Tako ćete od sada veće pakiranje Clinisept Plus od 500ml moći nabaviti po dosadašnjoj cijeni manjeg pakiranja od 250 ml, a osim navedenog – zbog izvanredne situacije izazvane pandemijom corona virusa i povećanim potrebama za dezinficijensima, omogućena je i nabava Clinisepta Plus u pakiranju od 5.000 ml (5 litara), što jediničnu cijenu ovog dezinficijensa čini posebno povoljnom. Med-line d.o.o., kao zastupnik Clinisept Plus palete proizvoda, apelira na kupce da se, osim redovnog čišćenja i dezinfekcije kože, što je samo jedna od mjera prevencije i zaštite, obvezno pridržavaju svih preporučenih mjera Ministarstva zdravstva i Vlade RH vezanih uz pandemiju corona virusa.

Clinisept Plus rezultat je dugogodišnjeg istraživanja i razvoja usmjerenog na proizvodnju snažnog i učinkovitog antimikrobnog sredstva. Sadrži hipoklornu kiselinu koja učinkovito dezinficira kožu, ima jedinstvenu metodu oksidacije koja čisti i pruža antimikrobnu zaštitu, u nekoliko sekundi eliminira viruse, gljivice, bakterije i vrlo otporne bakterijske spore. Istodobno je nježan prema koži te ne iritira i ne oštećuje slojeve kože, a pomaže i ubrzava zacjeljivanje rana, postoperativnih ožiljaka i slično.

Namjena mu je dezinfekcija kože, otvorenih rana, usne šupljine, nosne šupljine i sluznica. Istraživanja provedena u laboratorijskim uvjetima pokazala su da u 15 sekundi uništava 99,99% virusa, uključujući Herpes, Coronavirus, Hepatitis B, Hepatitis C i gljivične infekcije.

Pitanja na koja svi želimo odgovor

Kao rezultat brojnih upita kupaca o učinkovitosti proizvoda na suzbijanje zaraze aktualnim COVID-19 virusom, proizvod Clinisept+ prošao je rigorozna testiranja i neovisna istraživanja te se pokazao kao iznimno učinkovito sredstvo u uništavanju svih virusa s ovojnicom, među koje spada i koronavirus, i to u samo 15 sekundi.

Gdje ga nabaviti po sniženoj cijeni?

Navodimo snižene, akcijske cijene proizvoda te informacije o kupnji proizvoda.

Clinisept Plus 100 ml 99 kn + pdv

Clinisept Plus za dezinfekciju usne šupljine 400 ml 99 kn + pdv

Clinisept Plus 250 ml 119 kn + pdv

Clinisept Plus 500 ml 149 kn + pdv

Clinisept Plus 5 litara 990,00 kn + pdv

U ponudi se nalaze i Clinisept plus otopina za čišćenje i održavanje tetovaža po cijeni od 129, 00 kn + PDV te Clinisept plus za čišćenje i održavanje piercinga po cijeni od 129, 00 kn + PDV.

 

Za sve informacije o kupnji proizvoda iz Clinisept linije kontaktirajte tvrtku Med-Line d.o.o. na mail adresu: info@medline.hr ili na brojeve telefona: 098 98 366 28 i 091 33 22 112.

Izvor naslovne fotografije: Službena Facebook stranica Clinisept Plus

Pročitajte još i ...