Top SPF formule za problematičnu i osjetljivu kožu

S dolaskom toplijih i sunčanih dana, osobe osjetljive kože, kao i one s problematičnom kožom sklonom aknama često se nađu u problemu –  kreme za zaštitu od sunca mogu biti guste, “teške” na licu i pogoršati stanje začepljenih pora i aktivnih nepravilnosti i upala. Istovremeno, svjesne su da UV zračenje pogoršava probleme kože, pa preskakanje SPF-a u dnevnoj rutini njege nikako nije opcija.

Naime, kada je koža izložena UV zračenju, dolazi do njezina oštećenja, a ona se mogu promatrati na tri razine: na samoj površini kože javljaju se opekline; zatim zaštitna kožna barijera postaje oslabljena pa koža, uslijed manjka lipida i slabljenja međustanične kohezije, postaje propusnija – te naposljetku – UV zrake uzrokuju oksidaciju na nivou samih stanica, što dovodi do oštećenja DNA i stvaranja toksičnih metabolita.

Zato je silno važno pronaći neki srednji put – drugim riječima, SPF formulu koja će ovakvoj koži pružiti adekvatnu zaštitu od UV zračenja, ali koja istovremeno neće napraviti više štete nego koristi i ostaviti trajne posljedice u vidu upala, začepljenih pora ili drugih nepravilnosti.

Stoga smo u okviru ovogodišnjeg natječaja Estetica Premium Product u kategoriji Najbolji SPF za lice osjetljivu i problematičnu kožu powered by Rox Beauty nominirali jedan sjajan proizvod koji rješava sve navedene probleme i odgovara na potrebe zahtjevne kože.

Bioderma Photoderm Nude touch SPF 50+

Mineralna njega za zaštitu od sunca s osjećajem gole kože. Pruža vrlo visoku UVA/UVB zaštitu sa 100% mineralnim filterima i zaštitu od vidljivog svjetla zahvaljujući željeznim oksidima. Poboljšava kvalitetu sebuma i ograničava pojavu novih nepravilnosti zahvaljujući patentiranom Fluidactiv™ kompleksu u kombinaciji sa salicilnom kiselinom i kapriloil glicinom. Ujednačava i pojačava blistavost tena s osjećajem gole kože. Pruža 8-satnu kontrolu masnog sjaja, ostavlja suh i puderast osjećaj na dodir. Krema ima vrlo laganu i fluidnu teksturu te se jednostavno nanosi. Bez parfema je, nekomedogena, otporna na vodu, visoku toplinu i vlagu te je izvrsna podloga za make-up.

 

 

 

 

———————————————————————————–

Pokrovitelj kategorije LICE je ROX Beauty

Spriječite prve bore primjenom mikro strujnih uređaja NuFace Fix i NuFace Mini

NuFACE MINI snažan uređaj popularno nazvan TRENER LICA i omiljen među svjetskim zvijezdama

Mikro struja je električna struja niske frekvencije koja u obliku nježnih valova prodire ispod kože i tkiva te stimulira mišiće lica.

S godinama naš metabolizam usporava, a smanjuje se i snaga bio električne struje koju na proizvodi naše tijelo. To dovodi do opuštene kože, narušenih kontura lica i pojave mrskih nam bora.

Mikro struja koju ispušta NuFace Mini uređaj oponaša prirodnu struju koju proizvodi naše tijelo te

  • vraća normalnu frekvenciju stanicama oporavljajući ih
  • što rezultira utjecajem na produkcciju glavnih strukturnih proteina, elastina i kolagena
  • poboljšava crikulaciju, dakle tkivo je prokrvljeno pa bolje apsorbira nutrijente I lakše izacuje toksine

Na taj način  ovaj uređaj trenira mišiće lica, popravlja konture i umanjuje fine linije i bore. Tretman traje pet minuta dnevno, a potrebno ga je koristiti pet dana u tjednu.

Uređaj se koristi uz Nuface primer.

NuFACE FIX nagrađivani je beauty uređaj namijenjen zaglađivanju bora na području oko očiju, čeonom području te području iznad usana.

Svako područje potrebno je tretirati tri minute, a rezultati su vidljivi odmah.

Djelovanje mikro struje također pridonosi efektu punijih usana.

Uređaj dolazi s posebno kreiranim FIX Line Smoothing Treatment serumom koji provodi mikro struju do mišića lica, istovremeno hidratirajući kožu lica.

Uređaji su dostupni u ROX Beauty storeu  u Ilici 54, Zagreb i na roxbeauty.hr

 

Pročitajte još i ...