Tretman koji vraća mladolik izgled kože u samo jednom dolasku

Sjećate li se kako su naše mame i bake u kupaonici ili na noćnom ormariću držali samo jednu, višenamjensku kremu, dok mi danas gotovo da možemo otvoriti malu parfumeriju?

Ako je i vama dobro poznato ovo o čemu pričamo, možemo zaključiti kako još uvijek niste pronašli svoj eliksir ljepote i mladosti, za kojeg se uporno nadate da se nalazi baš u novom proizvodu za njegu kože kojega ste upravo kupili.

Zbog toga se često nađemo u situaciji, da kada zbrojimo sve što smo kupili, dobijemo iznos od kojega nas zaboli glava, a željeni rezultati i dalje izostaju.

Kada vrhunske kreme više nisu dovoljne

Bez obzira na njihovu kvalitetu, brojni kozmetički proizvodi naprosto ne mogu vratiti koži mladolik i osvježen izgled jer ne mogu izravno nadomjestiti hijaluronsku kiselinu. Ona je prirodna tvar koja se gubi sa starenjem, a istovremeno ima ključnu funkciju u održavanju mladolikog izgleda. Stoga si mnoge od nas često postavljaju pitanje postoji li tretman koji je može vratiti, po mogućnosti nakon samo jednog dolaska?

Industrija ljepote i na to je pronašla odgovor koji se krije u hijaluronskim dermalnim filerima. Oni popunjavaju bore, vraćaju izgubljeni volumen, a zahvaljujući retrakciji molekula vode, istodobno hidratiziraju kožu, što dovodi do regeneracije kolagena i stvaranja novog.

Ekspresno osvježenje lica

„Kada bih trebao izdvojiti samo jedan tretman za postizanje mladolikog izgleda, to bi definitivno bili hijaluronski dermalni fileri zbog širokog spektra i mogućnosti kojima se može tretirati lice”, rekao nam je dr. Tomica Bagatin, specijalist maksilofacijalne kirurgije, subspecijalist plastične kirurgije glave i vrata te službeni trener i edukator tvrtke Allergan Aesthetics za aplikaciju hijaluronskih dermalnih filera i botoksa.

Dodao je kako svakoj osobi pristupaju individualno, a specifična stanja kože tretiraju sukladno njezinu statusu i dobi pacijenata. “Krajnji cilj nam je uvijek – osvježiti lice. Tako možemo doslovno vratiti sat unatrag, ali uvijek s naglaskom na prirodan izgled“, rekao je dr. Bagatin.

„Filerima možemo oblikovati lice ili možemo ukloniti neke prirodne nepravilnosti, poput asimetrija. Ublažavamo i znakove starenja, rješavamo problematiku opuštenog lica, osvježavamo lice, vrat, dekolte i šake. Moje klijentice žele izgledati odmorno, svježe i atraktivno, a dermalnim filerima postižu upravo to“, govori dr. Bagatin.

S obzirom na to da je kod iskusnih liječnika za sam postupak aplikacije dermalnih filera potrebno, u većini slučajeva, izdvojiti tridesetak minuta, sve je veći broj pacijentica koje na tretmane dolaze za vrijeme pauze za ručak, tijekom radnog vremena pa takve termine nazivamo ‘coffee break rejuvenation’.

“Najbolji rezultat je upravo onaj kada svi primijete poboljšanje u vašem izgledu, ali nitko ne zna o čemu je riječ, zar ne”, poručuje dr. Tomica Bagatin te dodaje kako se dermalnim hijaluronskim filerima mogu tretirati nazolabijalne bore, perioralne bore, periorbitalne bore, lifting jagodica, lifting cijelog lica, pomlađivanje vrata i dekoltea te povećanje usana.

Blagdanska ponuda

Ako i vi želite zablistati ovih blagdana, imamo za vas sjajnu vijesti – u Poliklinici Bagatin upravo je u tijeku blagdanska ponuda dermalnih filera. Iskoristite odličnih 20% popusta pri uplati i aplikaciji dva ili više dermalna filera te vratite svojoj koži izgled kakav zaslužuje. Više o samom tretmanu pročitajte ovdje.

Također, do kraja ovog mjeseca Poliklinika Bagatin poklanja besplatne konzultacije za pomlađivanje kože lica s dr. Zlatkom Kljajićem u Dioklecijan Hotelu u Splitu na koje se možete naručiti ovdje.

Za više informacija možete izravno kontaktirati Polikliniku Bagatin putem maila info@bagatin.hr ili telefonom na 01/4610-225.

Pročitajte još i ...