Zašto je tonirana krema sa SPF-om odličan izbor i ujesen?

Ljeto je definitivno iza nas, a s prvim danima jeseni osjećamo se kao na novom početku. Želimo mijenjati dosadašnje rutine u raznim sferama života pa tako i u make-upu. No, koliko god nam se činilo da je vrućim i sunčanim danima odzvonilo i da ono što smo koristili ljeti, sada više ne vrijedi, ipak bi valjalo razmisliti kada je riječ o toniranim kremama s SPF-om.

Naime, one imaju teksturu sličnu klasičnom tekućem puderu, ali i isti cilj: ujednačiti ten smanjujući nesavršenosti i zaštititi nas od UV zraka. Da, dobro ste čuli – takva nam zaštita treba i kada temperature padnu, a sunce ublaži svoj sjaj.

Tonirane kreme sa SPF-om

Volimo ih per predstavljaju odličan spoj njege i make-upa te zato što ih je lakše koristiti nego klasični tekući puder. No, koju toniranu kremu odabrati, postavlja se pitanje. U nastavku donosimo naše favorite.

Sisley Tinted Sun Care

Ova obojena krema ima teksturu fluida, a sadrži aktivne anti-age principe za borbu protiv oksidativnog stresa.

Avène Cleanance SPF50

Zahvaljujući svojoj izuzetno laganoj konzistencij ova će tonirana krema odgovoriti na sve zahtjeve kože s nesavršenostima. U srcu njezine formule je monolaurina koja sprječava sjajenje tena te pomaže u smanjenju hiperprodikcije sebuma. Rezultat je vidljiv vrlo bryo, a koža je zaštićena od svih negativnih posljedica sunca.

La Roche-Posay Hydreane BB krema

Mineralni BB pigmenti stapaju se s kožom za homogeni, ujednačen i svjež ten. Njegova baršunasta nemasna struktura koži daje mekoću i elastičnost.

Clarins HydraQuench Tinted Moisturiser

Lagana i hidratantna, ova krema koži donosi vlagu i hijalusnsku kiselinu. Tu su i mineralni pigmenti koji uljepšavaju strukturu kože.

 

SVR Clairial CC Cream SPF50

Zahvaljujući vrlo visokom faktoru zaštite od sunca, ujednačuje i uljepšava kožu, pomažući joj u smanjenju hiperpigmentacija

 

Pročitajte još i ...