Čvrsto i zategnuto tijelo i nakon ljeta uz kreme koje doista djeluju

Ljeto je na zalazu, a s povratkom u grad skloni smo donositi nove važne odluke koje bi trebale unaprijediti našu svakodnevicu. Nešto poput novogodišnjih rezolucija koje se događaju na prijelazu ljeta u jesen. Nakon ljetnih ugađanja i uživanja u prefinoj hrani, koktelima, sladoledima i svježim croissantima za doručak, vraćamo se predljetnom prehrambenom režimu, ponovno krećemo u teretanu sa željom da (opet) budemo fit. Ovo je pravo vrijeme da revidiramo i našu beauty rutinu, i lica i tijela te da možda u nju uključimo i neke nove proizode i tretmane.

Kreme neospornog učinka

Naime, nije nikakva tajna da koža tijekom godina gubi na čvrstoći jer naprosto ne proizvodi dovoljno elastina i kolagena. Ona se i stanjuje i počinje se polako opuštati. Kako bismo taj učinak što više usporili, osim spomenutu zdraviju prehranu i fizičku aktivnost te uz bolju hidrataciju, u svakodnenvu rutinu njege svakako bi trebalo uključiti i kremu za učvršćivanje kože.

Prepune sastojaka koji će kožu zategnuti i učvrstiti – poput kofeina, ali i hidratizirati – poput hijaluronske kiseline i glicerina, ove će se kreme učinkovito boriti protiv znakova starenja, kožu će održavati mekom, a njihov će se učinako naročito vidjeti na problematičnim zonama kao što su trbuh, bedra i nadlaktice.

U nastavku donosimo nekoliko provjereno učinkovitih krema koje će vam u borbi za čvrsto i zategnuto tijelo biti sjajne saveznice

 

Sisleya L’Integral Anti-Age Concentrated Firming Body Cream

 

Ova raskošna i luksuzna krema pruža cjelovito rješenje problema s opuštenom kožom te gubitkom čvrstoće i tonusa. Njeguje i obnavlja kožu te kombinira snagu seruma protiv starenja s udobnošću kreme, dajući koži mladolik izgled. Sadrži ekstrakt perzijskog bagrema, ekstrakt grozničavog grma, proteinski kompleks kvasca i soje. Koža je čvršća zahvaljujući sojinim vlaknima, kopru i paunovom repu te revitalizirana i nahranjena zbog vrste mikroalge, spiruline.

Clarins Extra-firming cream

Krema za tijelo Clarins Extra-Firming Body Cream njeguje vašu kožu i pruža joj potrebnu njegu i dugotrajnu hidrataciju. Poboljšava elastičnost kože i njenu rastezljivos, intenzivno hrani i njeguje, dubinski hidratizira i regenerira kožu. Sadrži najmanje 96 % sastojaka prirodnog podrijetla. Lagano je umasirajte na opranu i osušenu kožu i ostavite da se upije.

 

Caudalie Vinosculpt Lift & Firm Body Cream

Hidratantna krema za učvršćivanje tijela posebno dobro djeluje na problematične dijelove tijela kao što su trbuh, stražnjica, prsa i ruke. Polifenoli grožđa i ekstrakt irisa učvršćuju kožu, ali i djeluju antioksidativno. Ulje koštica grožđa hrani kožu i pruža joj Omega 6 i Omega 9 masne kiseline. Shea maslac dodatno hrani suhu kožu, vraća joj zdrav i sjajan izgled. Smanjuje vidljivost celulita i strija, a nježan miris narančina cvijeta pružit će vam laganu parfimiranost tijekom cijelog dana.

Chanel Body Excellence Firming and Rejuvenating Cream

 

Beauty urednice diljem svijeta ovu su kremu već proglasile najboljom anti-aging njegom za tijelu. Ova bogata krema donosi osnaženo djelovanje učvršćivanja. Nježno je parfimirana, svilena i raskošne teksture te doslovno klizi po tijelu i donosi vam osjećaj ugode i opuštanja. Koža je čvršća i elastičnija, a njezina tekstura zaglađenija. Zahvaljujući ekstraktu sjemenki hibiskusa koža postaje meka, glatka i ugodna na dodir. Ova krema obavlja i nježnu eksfolijaciju na područjima grublje kože i ubrzava obnovu stanica na dnevnoj razini.

Pročitajte još i ...