Želite savršenu frizuru kao iz salona? Uz ove pametne proizvode to je lako izvodljivo!

Vjerujemo da ste često u životu čuli rečenicu – kada žena ima dobru frizuru, manje je bitno što je odjenula ili kakve cipele i torbicu nosi. Sasvim smo sigurni da se s tim slažete jer zdrava i lijepa kosa visoko je na listi želja svake od nas. Vjerujemo i da vam je dobro poznat onaj epohalni trenutak kada izađe iz frizerskog salona s novom frizurom, osjećajući se kao da može osvojiti svijet. I ne samo vama! Naime, prema istraživanju, osobe koje dobiju kompliment na svoj izgled, uključujući frizuru, osjete nagli porast samopouzdanja i produktivnosti.

Tehnologija koja ispunjava sve želje

Iako možda zbog svakodnevnih obveza ne stižete tako često posjećivati frizera, savršene frizure i sjajne njegovane kose se ne morate odreći. Bilo da želite savršeno ravnu kosu, glamurozne valove ili samo brzo sušenje, sve vaše želje ispunit će Philips uređaji s tehnologijom SenseIQ koji štite kosu od isušivanja i oštećenja nastalih toplinom te pomažu očuvati prirodnu hidrataciju kose.

Upravo ta hidratacija je zaslužna za podatnost i mekoću kose nakon sušenja Philips SenseIQ sušilom za kosu. Naime, dokazano je da hidratizirana kosa ima veću snagu i fleksibilnost. Bolje se odupire stresu, manje se lomi i opada. Philips sušilo koristi napredne senzore kako bi održalo optimalnu razinu vlage u kosi, sprečavajući pregrijavanje i oštećenje kutikule. Uz pametne digitalne programe sušenja i četiri različita nastavka, možete stvoriti željenu frizuru kod kuće, bez potrebe za odlaskom u salon.

Za razliku od standardnih sušila koja mjere samo temperaturu zraka, Philips SenseIQ sušilo mjeri i temperaturu kose. Na temelju tih podataka prilagođava temperaturu sušenja kako bi očuvalo do 95% prirodne hidratacije kose. Rezultat je zdrava, jaka kosa koja zrači prirodnim sjajem. Osim toga, tehnologija SenseIQ prilagođava se specifičnoj vrsti kose koju suši. Mikroprocesor analizira podatke o temperaturi kose i prilagođava temperaturu zraka više od 12.000 puta tijekom jednog sušenja. Ta tehnologija osigurava da je kosa hidratizirana, sjajnija i glađa na dodir.

Ali to nije sve! Ovo stvarno revolucionarno sušilo ne samo da štiti kosu od oštećenja prilikom sušenja, već koristi optimalnu količinu topline kako bi vrijeme sušenja bilo kraće za čak 30%. Osim toga, tijekom sušenja, Philips SenseIQ oslobađa dvostruko više iona za sjajnu kosu bez neposlušnih vlasi. Ionska njega djeluje antistatički, tretira kosu i vlasište te zaglađuje kutikule, pružajući glatki i sjajni rezultat.

Philips SenseIQ sušilo koristi umjetnu inteligenciju za prilagodbu sušenja tvojoj kosi. Također, dolazi s četiri nastavka: mlaznicom za oblikovanje (7 mm), masažerom vlasišta i difuzorom za kovrčavu kosu. Pametni digitalni programi omogućuju izbor između pet načina sušenja na digitalnom LED zaslonu, pružajući ugodno i njegujuće iskustvo, ostavljajući kosu glatkom, zaglađenom i mekom.

Osim sušila za kosu, možete doživjeti personalizirano iskustvo njege kose i uz Philips revolucionarni uređaj za ravnanje kose te Philips Auto Curler s tehnologijom SenseIQ – ovisno o tome želite li blistavo glatku i ravnu kosu ili zamamne valove. 

Philips Auto Curler pretvara ravnu kosu u kovrčavu za samo nekoliko sekundi, pritom zadržavajući 95 % prirodne snage kose. Zahvaljujući SenseIQ tehnologiji, digitalni infracrveni senzor mjeri temperaturu kose više od 36.000 puta tijekom oblikovanja kako bi pružio personalizirano iskustvo svaki put kad stilizirate kosu.

Inteligentni mikroprocesor stalno analizira i prilagođava temperaturu vašoj kosi, sprečavajući pregrijavanje. Nakon korištenja uređaja kovrče su trajne, bez oštećenja i pucanja. Ovaj uređaj karakterizira i glatki keramički premaz s dodatkom njege ionima, pametni sustav za kovrčanje koji pritiskom gumba pokreće sustav uvijanja, gumb za odabir smjera uvijanja, kao i 3 postavke temperature uvijanja.

Philips uređaj za ravnanje kose s tehnologijom SenseIQ pruža vašoj kosi vrhunsku njegu i sjaj. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, kontinuirano prilagođava temperaturu pločica potrebama vaših vlasi pa je kosa hidratizirana, sjajna i glatka nakon svakog korištenja. Ovaj uređaj također zadržava do 70% prirodne hidratacije kose, a opremljen je Tetra Ionskim sustavom, koji oslobađa milijune iona putem četiri zasebna toka. Ovi ioni imaju antistatičko djelovanje, zaglađuju kosu i daju joj dodatni sjaj, bez neposlušnih vlasi.

Pročitajte još i ...