Novo iz Nikel laboratorija: savršena hidratacija u svakoj kapljici

Koliko ste puta, dok ujutro pred ogledalom nanosili serum i hidratantnu kremu, poželjeli da osim dubinske njege, vaša koža odmah zablista? Upravo s tom željom na umu, stručnjaci u Nikelovom laboratoriju osmislili su proizvode koji pružaju dugotrajnu njegu, a istovremeno daju trenutačni sjaj. Ove formule prodiru duboko u kožu, hraneći je iznutra, dok vam istovremeno pružaju brz i vidljiv učinak svježine i blistavosti.

Ove forumule postupno prodiru duboko u kožu, pružajući intenzivnu njegu, dok istovremeno daju vidljivu blistavost odmah nakon nanošenja. Ti inovativni i učinkoviti proizvodi su Hyaluron serum 12 HA i Hyaluron krema 12 HA, idealni za svakodnevnu upotrebu kada želite brze i dugotrajne rezultate.

Hyaluron 12 HA serum

Za optimalnu funkciju kože i očuvanje njene hidro-lipidne barijere, odnosno epiderme, ključno je održavanje razine vlage u svim njenim slojevima. Ovaj kompleks sadrži 12 HA s 12 različitih veličina hijaluronskih molekula koji ulazi u različite slojeve kože. Molekule hijalurona velike i ekstra velike težine pružaju brzu i snažnu hidrataciju na površini kože, dok one srednje i niže molekularne težine prodiru dublje, gdje pune stanice vlagom i pružaju dugotrajan učinak.

Hijaluronske molekule s malom i ekstra malom molekularnom težinom dopiru do najdubljih slojeva kože, obnavljajući njene rezerve vlage, skladišteći vodu u vezivnom tkivu i podržavajući strukturu kolagena i elastina. Osim toga, pomažu u transportu drugih aktivnih sastojaka iz proizvoda u dublje slojeve kože.

Hidrolat damaščanske ruže umiruje i hidrira kožu, hijaluronska kiselina zadržava vlagu i smanjuje bore, a ceramidi obnavljaju epidermu i štite od transepidermalnog gubitka vode. Ulje badema, divlje ruže, jojobe, noćurka, pasiflore, avokada, masline i suncokreta omekšavaju kožu, čine je glatkom te je štite od isušivanja, dok vitamin E djeluje kao antioksidans, smanjuje bore i štiti od UV zraka.  Za maksimalan učinak hidratacije, serum preporučuje se korištenje u kombinaciji s jednom od NiKEL hidratantnih krema, a najbolje s Hyaluron 12 HA kremom.

Hyluron 12 HA krema

Hijaluronska kiselina pruža brojne prednosti koje nadilaze samo hidrataciju. Zahvaljujući iznimnoj sposobnosti zadržavanja vlage, podržavanju zacjeljivanja rana i pojačavanju učinaka drugih proizvoda za njegu kože, hijaluronska kiselina je ključan sastojak za postizanje zdrave, blistave kože. Bez obzira na probleme poput suhoće, bora ili ožiljaka, ovaj svestrani sastojak pruža koži potrebnu vlagu i podršku kako bi izgledala i osjećala se najbolje moguće.

Ova krema sadrži 12 različitih molekularnih težina hijaluronske kiseline, čije različite veličine omogućuju prodiranje u sve slojeve kože, pružajući dubinsku hidrataciju od površinskog do najdubljih slojeva. Sadrži i polipeptide koji potiču regeneraciju kože, posebno u dermisu oštećenom UV zračenjem, te stimuliraju sintezu makromolekula izvanstaničnog matriksa. Rezultat djelovanja polipeptida je vidljivo poboljšanje kvalitete kože, smanjenje bora te bolji tonus i elastičnost.

Pročitajte još i ...