2 u 1 tretman koji štiti i obnavlja kožu nakon sunca

Svi tipovi kože izlaganjem suncu postaju fragilni, a to se posebno odnosi na oštećenu kožu. Prije ili kasnije, svatko će se suočiti s problemom ranice, oštećenja ili svježeg ožiljka, koji će biti izloženi suncu – bilo da su ozlijeđeni, nedavno su napravili tetovažu – ili su prošli dermatološki postupak.

I oštećena koža može biti meka i nježna – čak i nakon sunca!

A-DERMA, jedan od omiljenih brendova dermatologa diljem svijeta,  predstavlja inovaciju za njegu oslabljene kože!

EPITHELIALE A.H linija namijenjena je njezi oslabljene kože nakon dermatoloških postupaka ili estetskih tretmana te za epidermalne promjene koje mogu ostaviti ožiljkaste tragove.

U liniji se nalaze tri izuzetna proizvoda – EPITHELIALE A.H ULTRA zaštitna obnavljajuća krema, ista formulacija u varijanti SPF 50+ te EPITHELIALE A.H MASSAGE masažno gel-ulje.

Najveća zvijezda linije

Ipak, formula s visokim SPF-om očekivano je najveća zvijezda linije: Ovaj 2 u 1 tretman namijenjen je oslabljenoj koži koja se često izlaže suncu – a izvrstan je odabir za ljetne mjesece jer istovremeno štiti kožu od UV zračenja i obnavlja oštećenja nastala uslijed izlaganja suncu.

EPITHELIALE A.H ULTRA zaštitna obnavljajuća krema SPF 50+ iznimno je sigurno rješenje iz laboratorija A-Derma, čija je glavna namjena sprječavanje pojave hiperpigmentacija na mjestima kože koja su bila oštećena svakodnevnim ozljedama, tetovažama ili dermatološkim postupcima i zahvatima.

Riječ je o formuli koja kombinira djelatne tvari EPITHELIALE A.H ULTRA umirujuće obnavljajuće kreme i fotoprotektivni sustav A-DERMA PROTECT linije.

Sadrži trostruki kompleks djelatnih tvari koji jamči sveobuhvatnu zaštitu i njegu: CICAHYALUMIDE, patentirani kompleks djelatnih tvari za obnavljanje oslabljene kože i sprječavanje pojave tragova; mačju kandžu za ublažavanje neugodnih senzacija na koži te patentirani fotoprotektivni sustav za zaštitu kože od štetnih učinaka UVA i UVB, vidljive i infracrvene svjetlosti.

Nakon pilinga, lasera, čak i tetovaže

Mogu je koristiti odrasli i djeca, na licu i tijelu. Ovu je formulu dovoljno nanijeti jednom do dva puta dnevno, sve dok se koža u potpunosti ne obnovi. Dovoljan dokaz da je idealna čak i za vrlo osjetljivu kožu je i činjenica da je formula testirana na koži nakon tretmana pilingom, laserom, kao i na tetoviranoj koži. 

EPITHELIALE A.H linija je ekspert za zacjeljivanje protiv tragova.

Iznimni učinci u kratkom roku

EPITHELIALE AH ULTRA & EPITHELIALE AH ULTRA SPF 50+ trostrukog su djelovanja: optimiziraju kvalitetu zacjeljivanja, djeluju protiv tragova i umiruju neugodne senzacije na koži, a mogu se koristiti kod različitih oštećenja i tipova oslabljene kože, poput posjekotina, blažih opeklina, tetovaža, kozmetičkih i dermatoloških postupaka – primjerice krioterapije, kemijskih pilinga, laserskih tretmana itd.

U ovoj se iznimnoj formuli nalazi 94% sastojaka prirodnog podrijetla i može je koristiti svatko – od novorođenčadi do odraslih osoba, na licu, tijelu, pa čak i na vanjskim intimnim područjima.

Dodatkom zaštitnog faktora stručnjaci iz A-Derme uspjeli su u jednom proizvodu uklopiti visoku i pouzdanu UV zaštitu, smanjiti rizik od hiperpigmentacija te ubrzati zacjeljivanje oštećenja na oslabljenoj, iritiranoj i oštećenoj koži. Sve što možemo reći je – bez ove kreme ne odlazimo na ljetovanje!

Pročitajte još i ...