Besplatni stručni skup estetske medicine i kirurgije – Predavači na relaciji Amsterdam – London – Beograd – Sarajevo – Zagreb: radovi i iskustva

ESTETICA DEMIK 2021.

Kongresni centar City Plaza 24. rujna 2021.

ESTETICA DEMIK STRUČNI SKUP NAKON GODINE PAUZE ZBOG IZVANREDNIH OKOLNOSTI, OVE GODINE PONOVNO OKUPLJA NEKA OD NAJVEĆIH IMENA ESTETSKE MEDICINE I KIRURGIJE NA HRVATSKOJ I MEĐUNARODNOJ SCENI.

PROŠLI ESTETICA DEMIK SKUP POSJETILO JE VIŠE OD 300 LIJEČNIKA IZ HRVATSKE I REGIJE.

Kako je izgledao prošli Estetica Demik stručni skup, možete pogledati OVDJE. 

Nakon iznimnog uspjeha prošlog izdanja Estetica Demik stručnog skupa, koji je okupio više od 300 liječnika – plastičnih kirurga, dermatologa i doktora stomatologije iz Hrvatske i regije, stručni skup o estetskoj medicini ESTETICA DEMIK održat će se i ove godine – 24. rujna 2021. u sklopu kongresnog centra City Plaza, u dvorani VODA, na adresi Slavonska avenija 6 u Zagrebu.

Ulaz na stručni skup je besplatan i namijenjen isključivo doktorima medicine i stomatologije, ali je dozvoljen isključivo uz barkod ulaznicu koju ćete primiti na svoju e-mail adresu nakon prijave na obrazac naveden na donjem linku:

FORMULAR ZA PRIJAVU

DETALJNI PROGRAM OVOGODIŠNJEG STRUČNOG SKUPA ESTETICA DEMIK POGLEDAJTE OVDJE.

SVIM PRIJAVLJENIM LIJEČNICIMA ULAZ JE DOPUŠTEN BEZ KOTIZACIJE.

Cilj ovog stručnog skupa je promicati kvalitetan edukacijski sadržaj, proizvode i usluge, zbog čega je ulaz na ovaj kongres besplatan, uz obaveznu prijavu na navedenoj poveznici te uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera i uvjeta:

  • Prilikom ulaza je potrebno pokazati EU digitalnu COVID potvrdu,  a za sve posjetitelje koji nisu cijepljeni ili nemaju potvrdu, na ulazu će biti organizirano besplatno testiranje. Ukoliko je potrebno testiranje, nakon prijave i primitka barkoda, javite se na mia@estetica.hr.

OČEKUJU VAS ISKUSTVA IZ PRVE RUKE

Renomirani hrvatski i inozemni liječnici razmijenit će iskustva i primjere iz prakse te prikazati sjajne radove iz poliklinika. Posjetitelji će – osim iskustva nekih od najboljih liječnika u polju estetske medicine i kirurgije, imati priliku i poslušati savjete, postavljati pitanja te se uključiti u rasprave.

Kroz brojna poučna predavanja renomirani liječnici i gosti predavači ponovno će se naći u ulozi predavača i panelista, a posjetitelji će dobiti sve informacije i razloge zašto koristiti određene medicinske proizvode.

BRENDIRANJE UZ CONTENT U BEAUTY INDUSTRIJI

Stručni skup Estetica Demik 2021 otvorit ćemo temom “Brendiranje uz content u beauty industriji”, a predavanje će održati Tomislav Pancirov, Independent Creative and Digital Marketing Consultant.

Riječ je o jednom od najvećih stručnjaka za digitalni marketing u Hrvatskoj te konzultanta za brending, oglašavanje, marketing i kreiranje sadržaja, a njegovo će se predavanje fokusirati na mogućnosti izgradnje snažnog i prepoznatljivog brenda u očima javnosti. Pacijentima je potrebno ponuditi odgovor na pitanje: Tko ste zapravo vi i što mogu od vas očekivati?

Kako usmjeriti proces brendiranja u željenom smjeru i izgraditi prepoznatljivu sliku u javnosti – sve ćemo odgovore dobiti na predavanju Tomislava Pancirova.

Uvodno predavanje ESTETSKI TRENDOVI NA RELACIJI AMSTERDAM-LONDON

Prije prve panel diskusije, uvodno predavanje na temu ESTETSKI TRENDOVI NA RELACIJI AMSTERDAM-LONDON, održat će dr. Daria Voropai, MBBS, BDS, liječnica s bogatim međunarodnim iskustvom koja radi na relaciji Amsterdam-London. Ova estetska liječnica iznimno je cijenjena u međunarodnim liječničkim krugovima te globalno prepoznata među kolegama, ekspertima iz industrije te pacijentima.

dr. Daria Voropai, MBBS, BDS

Autorica je stručne literature i brojnih članaka, a primarno područje njenog interesa je anatomija lica, estetska medicina te rekonstruktivna i estetska kirurgija. Kao iskusna predavačica na brojnim kongresima i prestižnim konferencijama diljem svijeta, dr. Voropai stekla je iznimno iskustvo u prenošenju znanja vezanog za inovacije i najmodernije tehnike u polju estetske medicine.

Nakon uvodnog predavanja, očekuje nas panel diskusija na temu FILERI: INTERNACIONALNA vs NACIONALNA ISKUSTVA – primjeri iz prakse

Najistaknutija imena Hrvatske i regije kad su u pitanju dermalni fileri – ovo su virtuozi s nebrojenim “utakmicama u nogama”. Imat ćete priliku pogledati njihove sjajne radove i primjere iz prakse, ali i poslušati savjete, postaviti pitanja te se uključiti u raspravu. Koji su izazovi u radu s poznatim osobama? Koji su najčešći zahtjevi pacijenata i kako postići najbolje učinke? Kako izgledaju korekcije nosa, podočnjaka i usana filerima? Sve informacije, kao i primjere rezultate prije/poslije dobit ćete na ovoj fantastičnoj panel diskusiji.

Ovu će panel raspravu moderirati istaknuti liječnici čija imena svi znate – dr. sc. Željana Bolanča i dr. sc. Mladen Duduković. U raspravi sudjeluju: asist. dr. spec. Kristina Davidović, dr. med. dent. Aida Ćatić, dr. med. Gorana Bijelić, dr. med. Josip Lovrić, spec. opće kirurgije, dr. med. Nevia Delalle, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Tomica Bagatin, spec. maksilofacijalne i subspec. plastične kirurgije glave i vrata, dr. med. Nikola Milojević, dr. med. dent. Diana Plazonić.

Nakon panel rasprave, posjetitelje očekuje predavanje pod nazivom:

LUXFACIEM CAP PEPTIDE 5 – REVOLUCIONARNI PEPTID U ANTI-AGE DERMOKOZMETICI, koje će održati dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov, dr. med., spec. dermatovenerologije.

Prednosti peptida u kozmetici su brojne i iznimne – riječ je o sastojcima koji su iznimno potentni kad je u pitanju zaglađivanje bora, povećanje elastičnosti kože, ubrzano zacjeljivanje rana, stimuliranje proizvodnje kolagena, zatezanje obješene kože i dubinska hidratacija. Njihovo korištenje u topikalnim preparatima omogućava neutralizaciju procesa starenja kože, odgodu pojave znakova starenja te produljenu hidrataciju – ukratko, sve što je koži potrebno za adekvatnu prevenciju starenja i održavanje mladolikosti. Sve o korištenju peptida u najnaprednijim anti-age dermokozmetičkim preparatima, otkrit će nam dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov.

Estetski kirurzi, liječnici, doktori dentalne medicine i drugi liječnici koji se bave estetikom znaju koliko je važno nakon tretmana kožu pravilno njegovati, kako bi postigli brže zacjeljivanje, ali i bolji i dugotrajniji rezultat. Zato je sljedeće predavanje posvećeno upravo ovoj tematici.

LA ROCHE-POSAY: POSLIJETRETMANSKI PROIZVODI I NJIHOVA PRIMJENA U PRAKSI: 

Ovo će predavanje održati dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije, a osnovno pitanje na koje će ponuditi odgovor je: Kako odabrati pravu njegu nakon određenog tretmana i koliko je to bitno?

CRYSTALIS BIOREVITALIZACIJSKI DERMALNI FILER S HIDROKSIAPATITOM IZ LUMINERE/ALLERGAN KORPORACIJA

Predavanje o Crystalis biorevitalizacijskom dermalnom fileru s hidroksiapatitom iz Luminere (Allergan korporacija) održat će dr. med. dent. Diana Plazonić.

Jedna sasvim posebna funkcija filera u posljednje vrijeme iznimno dobiva na važnosti – a to je prirodna biorevitalizacija i remodeliranje kože koje se događa na dubljoj razini. Upravo se s takvom funkcijom može pohvaliti moćni filer Crystalys brenda Luminera. Da je riječ o zaista inovativnom proizvodu čija svojstva daleko nadmašuju očekivanja koja pacijenti, ali i liječnici imaju od običnog filera, dokazuje podatak da je prodaja ovog proizvoda samo u prošloj godini narasla za 70%, što Lumineru svrstava među najbrže rastuće proizvođače medicinsko-estetskih preparata. Vjerojatno je to potaknulo upravo Allergan da takav jedan proizvod ima u svom portfelju.

Sljedeće predstavljanje posvećeno je najmodernijim tehnologijama u svijetu estetike i njihovoj sve većoj popularnosti.

SUVREMENE APARATIVNE TEHNOLOGIJE I NJIHOVE MOGUĆNOSTI

Koliko su danas moćne aparativne tehnike i koje su sve njihove mogućnosti? Odgovore će nam dati liječnici s dugogodišnjim iskustvom u radu s medicinskim aparatima. Sudjeluju: Dr. sc. Mladen Duduković,  dr. med., spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije, dr. med. Tea Brozičević, spec. dermatovenerologije, dr. med. Jelena Jakić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Josip Zekić, spec. dermatovenerologije, dr. med. Anđela Prolić.

Na pitanje je li došla nova era botoxa, odgovorit će nam iduće predavanje:

BOCOUTURE – NEW ERA OF BOTULINUM TOXIN

O revolucionarnom novitetu kompanije Merz detalje će nam otkriti dr. sc. Mladen Duduković, dr. med., spec. plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije.

Merz je globalni lider u estetskom prostoru i ponosan je što može pacijentima i liječnicima u Europi pružiti prvi i jedini estetski neurotoksin odobren za kombinirano liječenje gornjih linija lica“, izjavio je Philip Burchard, izvršni direktor Merz Pharma Grupe. „Ova proširena naznaka za Bocouture u Europi rezultat je naših stalnih ulaganja u istraživanje i razvoj i našeg usredotočenosti na zadovoljavanje potreba naših estetskih kupaca.“

Da je za idealne rezultate problemu uvijek potrebno pristupiti cjelovito – odavno nije tajna. No, kako u svijetu estetike izgleda komplementaran pristup?

Dan ćemo zatvoriti jednom od najiščekivanijih panel diskusija pod nazivom:

ANTI-AGE: KOMPLEMENTARNE METODE I PRISTUP NOVOG DOBA

Neinvazivni estetski tretmani, prehrana i dodaci prehrani najtraženiji su pomagači u održavanju mladolikog izgleda. Poznate, ali i nepoznate dame koje žele izgledati mlađe, svježije i odmornije, kombiniraju više metoda kako bi sve to zadržale. U raspravi sudjeluju: Institut AllergoSan – Omni Biotic® predstavnik, dr. med. Tea Brozičević, spec. dermatovenerologije, Vesna Marijanović Jukić, mag. pharm., dr. sc. Željana Bolanča, dr. med., spec. dermatovenerologije, Ivana Barišić, mag. nutricionizma, dr. med. Josip Zekić, spec. dermatovenerologije.

 

*** Kliknite za PROGRAM i RASPORED ***

Prijavite se  OVDJE na stručni skup s međunarodnim sudjelovanjem ESTETICA DEMIK.

Ispunjavanjem ovog upitnika, registrirate se kao posjetitelji stručnog skupa ESTETICA DEMIK. Nakon prijave, na svoju mail adresu dobit ćete bar kod koji je zapravo ulaznica na skup. Svaki bar kod skenirat će se na ulazu – možete ga ili isprintati ili pokazati na mobilnom uređaju (ako ga pokazujete putem mobitela, ljubazno molimo da pripremite bar kod i svjetlost zaslona povećate na najjaču razinu kako bi se kod mogao očitati). Ulaz/kotizacija se NE naplaćuje!

U slučaju dodatnih pitanja, kontaktirajte nas na mia@estetica.hr ili na mobitel 095 914 5876

Pročitajte još i ...