Plastični kirurg otkriva kojem se zahvatu podvrgnula Jennifer Lopez: “Izgleda fantastično”

Jennifer Lopez slovi za jednu od najljepših žena na svijetu, a iako je navršila 48 godina, to se po njezinom izgledu ne može ni naslutiti. Estetski kirurzi nerijetko je izdvajaju kao primjer izvrsnih korekcija koje izgledaju prirodno i pristaju joj izvrsno.

Tako se i na Twitteru prije nekoliko godina pokrenula rasprava kada je plastični kirurg dr. Ayham Al-Ayoubi objavio da je očito da se Jennifer podvrgnula plastičnim operacija, ali da izgleda prirodno i sjajno. Poznata pjevačica na to mu je odgovorila da nikada nije napravila nijednu korekciju tog tipa.

ANACONDA, Jennifer Lopez, 1997, Image: 98121451, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; ©Columbia Pictures/Courtesy Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

Bez obzira na njezino nijekanje, mnogi i dalje tvrde da je Jennifer operirala nos, a gotovo su sigurni da su za njezino lice bez bora zaslužni fileri i botox, ali u umjerenim količinama, zbog čega izgleda sjajno. Nedavno je svojom fotografijom na Instagramu potaknula nove sumnje, ovaj put o korekciji grudi.

Jennifer Lopez at the Teen Choice Awards, 1999, Image: 98333249, License: Rights-managed, Restrictions: For usage credit please use; Robert Hepler/Everett Collection, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Everett

I do 1 every year… #harleemirrorselfie #season3iscoming #becomimgharlee #shadesofblue

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Dr. Lyle M. Beck: “Jennifer je definitivno korigirala grudi”

Brojni fanovi ispod njezine fotografije raspisali su se o „novim“ grudima, a u diskusiju se uključio i američki estetski kirurg, dr. Lyle M. Beck.

„Jennifer je definitivno korigirala grudi i tko god ih je radio, zaslužuje sve pohvale. Ako usporedite novije fotografije sa starima, primijetit ćete da su nekada njezine grudi i stražnjica bili dosta opušteni, što je normalno za njezine godine i činjenicu da je rodila dvoje djece’“, izjavio je dr. Beck za Radar Online, dodajući da Jennifer izgleda fantastično.

Jennifer Lopez attending the People's Choice Awards 2017 at the Microsoft Theatre in Los Angeles. January 18, 2017., Image: 311641791, License: Rights-managed, Restrictions: NOT FOR SALE IN: AUSTRIA & GERMANY., Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Camerapress

Briga o koži i tijelu kao cjelini

Iako se na ove posljednje tvrdnje o povećanju grudi nije osvrnula, u intervjuu za InStyle otkrila je da je tajna njezine ljepote zdrav način života. Kako je rekla, ne pije, ne puši i spava minimalno 8 sati dnevno. Tu su još redoviti treninzi, meditacija i briga o koži.

„O koži i tijelu brinem kao o cjelini. Kada ne radim, ne nanosim puno makeup-a. Osim toga, zaista vjerujem u kreme sa zaštitnim faktorom i ne izlažem se suncu previše“, otkrila je.

Pročitajte još i ...