Tko je estetska liječnica koja zna tajne lijepih Splićanki?

Ready to wear fashion shows, autumn-winter 2017-2018, Street Style, Day 5//Z-PIXEL-FORMULA_A_267/Credit:PIXELFORMULA/SIPA/1702271304, Image: 322641412, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Sipa Press

Dalmatinke, a posebice Splićanke slove za lijepe žene s istančanim ukusom. Prate modu i svjetske trendove, pa tako i najnovije metode pomlađivanja i oblikovanja tijela. Zato ni ne čudi da je medicinsko-estetski centar Dermamed postao popularna odrednica brojnih Splićanki, ali i žena koje dolaze i iz drugih dijelova Hrvatske i regije ne bi li se uljepšale i svome licu i tijelu pružile ono najbolje.

dr. Anđela Prolić

Za ovu oazu ljepote zaslužna je dr. med. Anđela Prolić koja se nakon dugogodišnjeg stručnog usavršavanja u estetici lica i tijela te boravka u svjetskim klinikama odlučila na otvaranje medicinsko-estetskog centra, prvog takvog u Dalmaciji.

Kako priznaje, dugogodišnju želju pretvorila je u stvarnost, a godine edukacija, napornog rada i učenja urodile su plodom, na zadovoljstvo, otkriva nam, sad već mnogih Dalmatinki. Najsuvremenija europska aparatura, moderne nekirurške metode pomlađivanja, kombinacija medicinskih i estetskih protokola, kvalitetna dermokozmetika te vrhunski profesionalni tim usluge su na kojima je inzistirala i danas je, ističe, iznimno ponosna što svojim klijentima može pružiti najbolju uslugu.

BelEtage

Cjeloviti osobni pristup za najbolje rezultate

Ovaj predivni centar nalazi se u premium zgradi BelEtage u Splitu i može se svrstati uz bok svjetskih estetskih centara – i ambijentom i ponudom. Moderni uređaji za oblikovanje tijela, paketi za mršavljenje uz osobnog trenera, savjeti za prehranu, teretana i dio za wellness nude cjeloviti pristup oblikovanju tijela, a ponudom ne zaostaju ni usluge pomlađivanja lica.

Kako nam je otkrila dr. Prolić, Dermamed centar spaja njezine dvije velike ljubavi – medicinu i estetiku, a primarni mu je cilj kroz cjelovitu ponudu odabrati najbolje za svakog klijenta, ovisno o njegovim individualnim potrebama. To se postiže kroz individualni pristup i osobni prilagođeni plan tretmana, u skladu s ciljem i mogućnostima svakog klijenta pojedinačno, kako bi kući otišli pomlađeni, puni samopouzdanja, zadovoljni rezultatom i s osmijehom na licu.

„Brz način života ostavlja nam sve manje vremena za sebe. Sve se to odražava na našem licu, tijelu i, u konačnici, raspoloženju. Ako se dobro osjećate u svojoj koži i ako ste zadovoljni sobom, i sve drugo puno je jednostavnije. U Dermamed centru polazimo upravo od toga, stoga na usluzi imamo sve što je potrebno za opustiti se i pomladiti ‘od glave do pete’, uz prirodne i izvrsne rezultate“, objašnjava dr. Prolić, ističući kako su mezoterapija, aparati poput Med Visagea za lifting lica, hijaluronski fileri renomiranih brandova, uređaji poput Med Contour Multipower za oblikovanje tijela, tretmani mikrodermoabrazija i dermapen neki od najpopularnijih tretmana.

Ukorak sa svjetskim trendovima

Kako bi svjetske trendove dovela i u Split, dr. Prolić redovito pohađa svjetske kongrese, prati trendove i ulaže puno vremena i truda na dodatne edukacije.

„Prateći svjetske trendove, u ponudu smo uvrstili i tretman Plasmageom – uređajem kojim se uspješno može ukloniti višak kože na gornjim kapcima te tako napraviti nekirurška blefaroplastika, ali i ukloniti različite kožne izrasline i pigmentacije, i to sve bez šavova i oporavka“, otkrila nam je dr. Prolić, dodajući kako problem viška kože i spuštenih kapaka muči mnoge žene, ali i muškarce, zbog čega je, osluškujući želje i potrebe svojih klijenata, u ponudu uvrstila i ovaj postupak.

Iako konstantno radi na usavršavanju te je članica više američkih i europskih društava za estetsku medicinu i anti-aging, dr. Prolić uvijek nađe vremena za svoje drage klijente i klijentice koji imaju mogućnost besplatnih konzultacija ukoliko žele stručan savjet ili preporuku o tretmanima dostupnima u Dermamedu.

Pročitajte još i ...