MYSLF: Moderni muškarac ove će jeseni mirisati po cvijeću

MYSLF je više od mirisa. To je vizija koju su mirisom za muškarce osmislili jedna žena i dvojica muškaraca – parfumeri Daniela Andrier, Christophe Raynaud i viši parfumer Antoine Maisondieu. Ideja je da moderna muževnost ne mora biti samo snaga, već može biti i cvijeće. Zašto koža muškaraca ne bi bila milovana nježnim bijelim laticama, ojačana svježim, živahnim cvjetanjem i senzualnim drvećem?

Spoj drvenastih nota s cvijećem

Vizija moderne muževnosti spajanja cvijeća i šume koji sami parfumeri određuju kao snažan estetski, poetski stav. Za njih muški miris ne bi trebao biti očito rodno određen niti progovarati poznatim klišejima. Jer zašto stavljaš miris? Zbog sebe. Kako bi izrazio sebe u svim svojim nijansama… Privukao druge tragom koji je tu i zavodljivo je suptilan. A to je istinska vizija Yves Saint Laurenta. Rezultat je kompozicija MYSLF: precizno usklađen, izvrsno uravnotežen miris koji spaja obitelj drvenastih mirisa s cvijećem. Miris koji je istodobno pristupačan i nevjerojatno originalan. Jer sve kreće iz srca…

Nježan, senzualan cvijet naranče srce je mirisa MYSLF. Ovo je vrlo odvažan, ali prirodan izbor jer se cvijet naranče stoljećima tradicionalno koristio u muškim mirisima, a upravo je taj prekrasan cvijet korišten kako bi poboljšao svježinu mirisa. Aerodinamična struktura, koja se nalazi u njegovoj osnovi, pretvara ovaj miris u višeznačan i kontrastan. MYSLF je prvi drvenasto-cvjetni miris YSL Beauty.

Blistavi bergamot pojačava živost voća

Osjetite uzbuđenje dok prvi put raspršujete miris i uhvatite čistu, blistavu vibraciju. Otvarajući miris, intenzivno svjež i treperav sklad prikazuje iskričavu kvalitetu vert de bergamota. Dojmljiva i oštra, ova kvaliteta bergamota stvorena je da dočara živost voća na početku berbe. Uz blistavo srce bergamota oblikovano za YSL kako bi se poboljšao njegov blistavi karakter i cvjetnost, upravo ovaj čisti, uzdignuti sklad daje mirisu integritet.

Povežite se sa svojom senzualnošću dok uranjate u divljinu i srce narančinog cvijeta. Raskošan materijal koji se “ponaša kao ogledalo”, kaže Daniela Andrier, jer može odražavati čistu, nevinu svježinu i tinjajuću tjelesnost, zelenu živahnost i nježnu bijelu cvjetnost. Ovdje, oblikujući sklad oko bogatog apsolutnog srca cvijeta naranče iz Tunisa – još jednog vrhunskog sastojka izrađenog za Yves Saint Laurentovu paletu – trio parfumera koji je stvarao MYSLF istaknuo je mnoge prirodne aspekte cvijeta.

Senzualnost, toplina, nježna snaga

Zaplešite uz drukčiji ritam uz muževne, ali suptilne drvenaste bazne note mirisa MYSLF. Nadograđujući na srce pačulija iz Indonezije i Ambrofix™ – 100 % prirodnog biotehnološkog materijala dobivenog iz šećerne trske – postiže se drvenasto-jantarna baza koja je dugotrajna, a ne nadražuje nos… Senzualan i obavijajući, drvenasti sklad dodaje prepoznatljivoj noti cvijeta naranče toplinu, teksturu i nježnu snagu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

MYSLF je više od bočice. To je totem koji odašilje vlastite vibracije. YSL stav. Snažan, osjećajan i uključiv. Čiste linije, oštro staklo, meke teksture. Ipak, ovaj oštar, zavodljiv dizajn također je oblikovan s najvećom preciznošću i savršenstvom. Inženjerski pothvat programa YSL Beauty radi usredotočuje se na smanjenje utjecaja na prirodne resurse. MYSLF bočice i kutije mogu se reciklirati. Staklene boce sadržavaju reciklirano staklo, a kutije imaju FSC™ MIX certifikat. Upotrebom FSC™ certificiranog kartona za kutije Yves Saint Laurent Beauty podržava upravljanje šumama koje poštuje ljude i prirodu. Bočica se može 100 % ponovno puniti u svim formatima. Miris je proizveden u tvornicama koje koriste 100 % obnovljivu energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by YSL Beauty Official (@yslbeauty)

Yves Saint Laurent Beauty ponosno predstavlja ambasadora svojeg novog mirisa Austina Butlera. Jedan od najhvaljenijih glumaca svoje generacije, zvijezda u usponu već je surađivao s nekim od najprestižnijih redatelja – Quentinom Tarantinom, Bazom Luhrmannom, Jimom Jarmushem, Jeffom Nicholsom i sada s Denisom Villeneuveom u nadolazećoj Dini. Njegove tri godine napornog rada prepoznate su nominacijom za Oscara, Zlatni globus i nagradu BAFTA za najboljega glumca. Nitko ne bi mogao toliko istinski utjeloviti novi miris. Nitko ne bi mogao biti uvjerljiviji glasnik za YSL-ovu izjavu o modernoj muževnosti, dijeleći vrijednosti i viziju brenda.

Pročitajte još i ...