Top 5: Najpoznatije grudi na svijetu

Emily Ratajkowski at The 2016 Vanity Fair Oscar Party. (Beverly Hills, CA), Image: 275885277, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, StarMax

Grudi su simbol ženstvenosti, a lijepe grudi uvijek privlače pažnju, stoga ni ne čudi što se mnoge žene odluče korigirati upravo taj dio tijela. Danas je moguće povećati grudi uz vrlo prirodne rezultate, zbog čega je ponekad vrlo teško uočiti da se radi o implantatima, a još je teže to primijetiti ako se radi o grudima povećanim masnim tkivom. Donosimo listu nekih od najpoznatijih grudi današnjice.

Sofía Vergara

Tema o grudima nije potpuna ako se na listi ne nalazi putena Sofía Vergara koja je poznata po svojim zanosnim oblinama. Iako je izjavila da je nekoliko puta razmišljanja o smanjenju grudi, ova Kolumbijka ponosi se svojim oblinama.

picture1

Salma Hayek

I Salma Hayek jedna je od onih koje se uvijek pojavljuju na listama najljepših žena, stoga je i njezin dekolte završio na našoj ljestvici. Iako se često priča o tome kako Salmine grudi nisu prirodne, vjerojatno ćete se složiti da to uopće nije bitno jer njezin dekolte zaista privlači poglede.

sel

Emily Ratajkowski

Zvijezda spota „Blurred Lines“ vrlo je brzo zagolicala maštu javnosti, pojavivši se golih grudi u spotu. Službeni je video, naravno, cenzuriran, ali Emily je vrlo brzo postala svjetski poznata zvijezda. Mnogi plastični kirurzi otkrili su kako žene dolaze sa željom da njihove grudi izgledaju poput njezinih.

Emily Ratajkowski for Jackie Aiche

Celebrity Social Network Photos!Christina Hendricks

Ova vatrena glumica poznata je po svojim oblinama, a njezine velike grudi nađu se u centru pažnje gdje god da se pojavi. Iako su kružile glasine da je povećala grudi, Christina je to opovrgnula, ističući kako je takve insinuacije čude jer je vrlo očito da se radi o prirodnim grudima.

picture4

Melania Trump

Američka prva dama poznata je po istančanom modnom ukusu i uvijek besprijekornoj pojavi. Šuškalo se kako je njezine grudi radio upravo dr. Siniša Glumičić, iako on to nije nikada službeno potvrdio. Čiji god da potpis nose, zaslužuju pohvalu.

picture7

Pročitajte još i ...