Otkrili smo tko stoji iza frizure Lane Del Rey koja je zasjenila sve na dodjeli Grammyja

Početkom godine, Authentic Beauty Concept svojoj zajednici predstavio je novo lice u timu. Dinamična i utjecajna osoba u svijetu kose i mode, s više od dva desetljeća iskustva i rada u modnoj industriji, Anna Cofone, postala je globalna kreativna advokatkinja za Authentic Beauty Concept.

Cijenjena u svom poslu i tražena među javnim osobama, Anna, među ostalima, već neko vrijeme surađuje i s američkom pjevačicom i kantautoricom Lanom Del Rey. Ove godine, na dodjeli nagrada Grammy, Lana je oduševila sve prisutne svojom pojavom, no ne samo zbog svog talenta i izvanrednog outfita, već zbog svoje frizure, kojoj su se brojni divili.

Lana Del Rey at the 66th Annual GRAMMY Awards held at Crypto.com Arena on February 4, 2024 in Los Angeles, California. (Photo by Gilbert Flores/Billboard via Getty Images)

Anna Cofone potrudila se oživjeti viziju starog Hollywooda, ali ga također začiniti s mrvicu modernih detalja. Za stvaranje ove frizure i zavidnog volumena koristila je Authentic Beauty Concept proizvode, među kojima i Airy Texture Spray i Nude Powder Spray, glavne proizvode koji su zaslužni za nevjerojatan volumen kose koji se u zadnje vrijeme vraća na velika vrata.

Ovo nije bio prvi put da je Anna Cofone surađivala s Lanom Del Ray. Prije ovoga, surađivale su i na stvaranju cijelog looka za snimanje naslovnice Laninog novog albuma, a kako je ta frizura oduševila sve koji su album s iščekivanjem dočekali – nije iznenađujuće da su se dvije umjetnice odlučile na daljnju suradnju za događaj velikog značaja za obje.

Inspiracija kojom se Anna Cofone vodila prilikom stvaranja frizure za Lanu Del Ray za dodjelu nagrada Grammy bila je skladan spoj nostalgične elegancije i suvremene gotičke privlačnosti. Vodila se stilovima ikona starog Hollywooda poput Sharon Tate i Brigitte Bardot te joj je u cilju bilo stvoriti upravo tu bezvremensku ljepotu koju karakteriziraju nježni valovi ogromnog volumena te pramenovi oko lica koji dodatno naglašavaju oči. Upravo ovakve frizure dokaz su da se uz Authentic Beauty Concept proizvode u pravim rukama može postići apsolutno sve.

Pročitajte još i ...