Ova krema zna kako učvrstiti i zagladiti mušku kožu. Potvrdili esteski liječnici i kirurzi

Suvremeni muškarci u svojoj svakodnevici itekako pronalaze vrijeme za njegu i uljepšavanje, pa i za pomlađivanje. Zdravlje, njegovan izgled i fit tijelo neke su od želja koje se nalaze pri samom vrhu njihove liste. Osluškujući ih i prateći njihove potrebe, kozmetička je industrija spremno odgovorila i kontinuirano odgovara na njih, pružajući im doista širok izobr specifičnih i ciljanih proizvoda koji su osmišljeni i formulirani upravo za mušku kožu i njezine potrebe. Tako ih, zapravo, dovodi u novi problem – kako odabrati one proizvode koji će se naći u svakodnevnoj rutini njege?

U ovogodišnjem natječaju Estetica Premium Product, estetski liječnici i kirurzi, odabrali su svog favorita u kategoriji Najbolja muška anti-age njega, a mi vam ga predstavljamo u nastavku.

 

Kiehl’s Age Defender Cream Moisturizer

Hidratantna krema za muškarce protiv starenja kože, koja učvršćuje i podiže kožu. Ciljano djeluje na fine linije i bore i vidljivo učvršćuje kožu. Posebno je formulirana za mušku deblju, grublju kožu. Ova revitalizirajuća krema protiv bora pomaže smanjiti izgled finih linija i bora za glatku kožu zdravijeg izgleda. Pomaže u jačanju kože, istodobno poboljšavajući njezinu teksturu i elastičnost. Nježno uklanja mrtve stanice kako bi tekstura kože bila zaglađenija.

A u nastavku pročitajte što su o ovoj kremi rekli članovi žirija natječaja Estetica Premium Product, dr. Jakov Jurčević i dr. Josip Lovrić.

 

Jakov Jurčević, dr. med.

“Kiehl’s Age Defender Cream Moisturizer idealna je krema za mušku kožu koja je normalna, mještovita ili blago suha. Lagana je, ali jako lijepo hidrira i ostavlja zdravi sjaj i izgled kože bez masnog traga. Ako se redovito upotrebljava, kožu zaglađuje i lagano je pročišćava, a pritom ne uzrokuje iritacije”, rekao je dr. Jurčević. 

 

Josip Lovrić, spec. opće kirurgije

“Ovo je odlična krema za svakodnevno korištenje. Ima blago ljepljivu teksturu, a na koži ostavlja dojam trenutnog lifting učinka. Pritom kožu ne masti, ne ostavlja trag, već je matira i zaglađuje. Savršen proizvod za modernog muškarca koji se želi redovito i kvalitetno njegovati”, rekao je dr. Lovrić

 

Pročitajte još i ...